Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 126 (8043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Bucurie și voie bună

Peste 600 de copii de la școli cu predare în limba polonă au sărbătorit în avans ziua de 1 Iunie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 600 de copii de la școli cu predare în limba polonă au sărbătorit în avans ziua de 1 Iunie. În curtea Dom Polski din Solonețu Nou a fost adevărată explozie de bucurie, culoare și voie bună, iar organizatorii, reprezentanții Uniunii Polonezilor din România, spun că nici un efort nu este prea mare când vine vorba de cei care ne vor reprezenta mâine. ”Copiii sunt cei care ne fac de multe ori ziua mai bună şi pentru care ajungem să trăim. De ziua lor, aceştia merită o atenţie deosebită pentru a şti că au anumite drepturi și că sunt cei mai importanţi în viața noastră. Copiii sunt viitorul nostru, de aceea timpul acordat lor este esențial”, au arătat organizatorii acțiunii. La invitația organizatorilor, în curtea Dom Polski din Solonețu Nou au sosit elevi ai școlilor din Poiana Micului, Cacica, Solonețu Nou, Moara, Siret, Păltinoasa și Suceava, dar și, în premieră, elevi ai Școlii Gimnaziale din Pârteștii de Sus. Au fost momente de dans, cântec, dar și de încântare cu personaje de basm și poveste, cu clovni, cu prințese, SpongeBob Pantaloni Pătrați, Minioni, toți fiind prezenți la Solonețu Nou pentru o zi de neuitat. ”Cadrele didactice, părinții, bunicii împreună cu cei mici s-au simțit ca în copilărie, cea mai frumoasă perioadă a vieții fiecăruia dintre noi. Dorim să mulțumim tuturor profesorilor, educatorilor care au ajutat la organizarea acestei mari petreceri dedicate copiilor”, a arătat deputatul Ghervazen Longher, președintele Uniunii Polonezilor din România. La evenimentul de la Solonețu Nou au mai participat prim-vicepreședintele Uniunii, Victoria Longher, precum și preotul dr. Stanislav Ioan Cucharec, capelan al polonezilor din dieceza de Iași.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 600 de copii de la școli cu predare în limba polonă au sărbătorit în avans ziua de 1 Iunie.
 Vizualizări articol: 521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 600 de copii de la școli cu predare în limba polonă au sărbătorit în avans ziua de 1 Iunie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei