Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 126 (8043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanță

O echipă USV a câștigat premiul ”Best Business Plan” la Company of the year 2022

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O echipă studențească din cadrul Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava a câștigat premiul ”Best Business Plan” în finala națională a competiției Company of the Year 2022, organizată în cursul săptămânii trecute deJunior Achievement România.În cadrul competiției pentru elevi și studenți, în cadrul căreia au fost înscrise 300 de echipe, în urma parcurgerii mai multor etape echipa Broken Tape de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) a câștigat premiul ”Best Business Plan”.

Echipa suceveană a realizat o aplicație constând într-un sintetizator de voce cu două interfețe, pentru două categorii de utilizatori: persoanele care realizează compoziții muzicale și persoanele care folosesc aplicații „text to speech” în comunicarea zilnică. Echipa USV a fost alcătuită din studenții Gabiel Cezarin Popovici și Corina Simon, de la programul de studiu Media digitală din cadrul Facultății de Litere și Științe ale Comunicării, coordonați de conf.univ.dr.ec. Ovidiu-Aurel Ghiuță. Coordonatorul echipei laureate a declarat: „Mă bucură faptul că am reușit să câștigăm acest premiu cu o echipă formată din studenți de la unul dintre cele mai noi și atractive programe de studii ale universității – Media digitală. Studenții au realizattoate părțile componente ale unei companii, de la plan de afaceri, cu imagine de brand și management financiar, până la un produs prototip, aproape de comercializare. Personal sunt la a cincea participare consecutivă în finala competiției, în anii anteriori ajungând în finală cu echipe de studenți de la Facultatea de Inginerie Alimentară și Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor. Anul acesta am coordonat 4 echipe formate din studenți din domeniul ingineriei și cel al științelor comunicării.”

Competiția anuală Company of the year conține mai multe etape, iar finala este precedată de semifinale și participarea echipelor în Incubatorul JA Bizz Factory.

USV a fost universitatea cu cele mai multe echipe în finală, 3 din totalul de 14. Celelalte două echipe au fost coordonate de cadre didactice din cadrul Laboratorului de Incubare a Afacerilor al USV, prof.univ.dr. Carmen Năstase și lect. univ. dr. Mihaela State.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O echipă USV a câștigat premiul ”Best Business Plan” la Company of the year 2022.
 Vizualizări articol: 565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O echipă USV a câștigat premiul ”Best Business Plan” la Company of the year 20225.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei