Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 126 (8043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teroare în noapte

Tânăr condamnat pentru că a intrat în casă peste o bătrână și a încercat să o violeze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care se află în penitenciar din luna februarie a acestui an, pus sub acuzare pentru tentativă de viol, violare de domiciliu și amenințare, după ce a intrat în casă peste o vecină, o femeie în vârstă de 70 de ani, a fost condamnat de magistrații de la Judecătoria Suceava la o pedeapsă rezultantă de 3 ani și 6 luni de închisoare. Sentința poate fi atacată cu apel, iar judecătorii i-au menținut inculpatului arestul preventiv, până când sentința va rămâne definitivă.

Pe 5 februarie a.c., la sediul Postului de Poliția Fântânele s-a prezentat o femeie din satul Stamate, care a anunțat că în noaptea precedentă un vecin a intrat peste ea în casă și a încercat să o violeze. Femeia avea urme de leziuni pe corp.

Din cercetări a rezultat că femeia în vârstă de 70 de ani, aflată singură în casă, a auzit în jurul orei 1.00 bătăi în ușă. Femeia s-a uitat pe geam, dar nu și-a dat seama cine vrea să intre în casă. Inițial, femeia nu a deschis ușa, însă, după câteva minute, a crezut că necunoscutul a plecat și a deschis ușa. Atacatorul aștepta afară, astfel că a intrat în locuință și i-a cerut bătrânei să întrețină relații sexuale.  

Victima a fost lovită de tânăr, s-a apărat și a scăpat după ce la casa învecinată s-a aprins lumina.

Bătrâna nu a putut oferi detalii exacte despre identitatea agresorului, însă din semnalmentele oferite, coroborate cu alte elemente de probă, polițiștii au reușit să stabilească cine este suspectul principal.  

Ovidiu Călin, în vârstă de 28 de ani, tot din Stamate, a fost ridicat pentru audieri, reținut în arestul poliției județene și apoi arestat preventiv.

Inculpatul a primit 3 ani de închisoare pentru tentativă de viol, un an de detenție pentru violare de domiciliu și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. În urma aplicării pedepsei mai mari și a sporului de o treime din celelalte a rezultat pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare.    

Tânărul a fost obligat de instanța de judecată și să urmeze un tratament medical.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr condamnat pentru că a intrat în casă peste o bătrână și a încercat să o violeze.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr condamnat pentru că a intrat în casă peste o bătrână și a încercat să o violeze0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei