Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 106 (8023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Cupa „La Passion” Brașov

Numeroase premii și patru clasări pe prima treaptă a podiumului pentru dansatorii de la Bucovina Dance Studio Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dansatorii de la Bucovina Dance Studio Suceava au câștigat sâmbătă, 7 mai, la cea de a VII-a ediție a Concursului Național de Dans Sportiv Cupa „La Passion” Brașov, numeroase premii și patru clasări pe prima treaptă a podiumului.

În competiție, au participat peste 700 de sportivi din România, dar și din străinătate. La Brașov, Clubul de dans sportiv sucevean Bucovina Dance Studio a fost reprezentat de nu mai puțin de 34 de sportivi, care au obținut premii importante, printre care și patru clasări pe prima treaptă a podiumului.

Am aflat de la antrenorul Vlad Palamariu și care sunt micii „protagoniști” care au făcut ca numele municipiului Suceava pe care îl reprezintă să răsune în Sala Polivalentă „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov: Homiuc Iustin și Anton Maya, medalie de aur la categoria D 12-15 ani; Domunco Mateo și Stoler Larisa, medalie de aur la Open Basic Standard 12-15 ani; Stratulat Andrei și Mihai Alexia, medalie de argint la clasa D 12-15 ani; Cocinschi Luca și Mazăre Antonia, medalie de aur la Open Basic Latino 6-11 ani și alte două medalii de argint la clasa E și Open Basic Standard; Ionescu Ștefan și Cojocaru Mădălina, medalie de argint la Open Basic Latino 16-35 ani; Florea Mirel şi Irimescu Kruk Timea, finaliști la Open Basic Latino 16-35 ani; Odochian Alexandru și Mateiciuc Larisa, la un pas de semifinale la clasa D 12-15 ani; Murariu Gavriil și Lupitrec Miruna, semifinaliști la clasa E 12-15 ani; Cocinschi Darius și Lutaniuc Armina, la un pas de semifinale; Boncheş Ludovic și Oprişan Anastasia, semifinaliști la Hobby 6-11 ani; Tănăsan Matei și Popovici Andreea, la un pas de semifinală; Gîtman Alexandru și Manolache Ioana, semifinaliști la Hobby 12-13 ani; Huțanu Mircea și Pristavu Teodora, semifinaliști la Hobby 12-13 ani; Mateiu Vlăduț și Ursu Antonia, medalie de aur la Precomeptiţional 10-11 ani; Odochian David și Lutaniuc Iustina, medaliați cu argint și bronz la concursul Debutanţi 4-7 ani; Miron Alexandra, finalistă; Săcăluș Alessya, semifinalistă; Manolache Elena, finalistă; Tănăsan Diana, semifinalistă.

Antrenorii clubului sucevean ne-au spus că sunt foarte mulțumiți de evoluția frumoasă a copiilor, spunând că zecile de ore de antrenamente din fiecare săptămână își pun amprenta pe rezultatele sportivilor direct proporțional. Pentru sportivii clubului Bucovina Dance Studio vor mai urma alte două concursuri până la pauza competițională din vară, primul la Bistrița și al doilea la București.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numeroase premii și patru clasări pe prima treaptă a podiumului pentru dansatorii de la Bucovina Dance Studio Suceava.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numeroase premii și patru clasări pe prima treaptă a podiumului pentru dansatorii de la Bucovina Dance Studio Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei