Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 106 (8023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liceul cu Program Sportiv Suceava reușește să producă rezultate

Luni, 9 Mai 2022 (18:25:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medalia de bronz cucerită de echipa de rugby a Liceului cu Program Sportiv Suceava în Campionatul Național al Juniorilor sub 17 ani a produs o mare bucurie în instituția de învățământ suceveană, mai ales că nu se mai obținuse de mult timp o asemenea performanță la această disciplină sportivă.

La finala mică, disputată împotriva celor de la CSU Săcele Brașov, pe moderna arenă Arcul de Triumf din Capitală, jucătorii antrenați de Codrin Prorociuc au fost susținuți de aproximativ 30 suporteri suceveni, între care s-au aflat foștii rugbiști Vasile Conache și Petru Enache, dar și noul director al LPS Suceava, Ciprian Anton.

„Este o performanță deosebită obținută de acești copii într-un sport greu, care nu e pentru orișicine. Acest rezultat mă responsabilizează și mă obligă să mă implic la maximum pentru a-i sprijini pe sportivi, pentru că, în cei 16 ani petrecuți în calitate de profesor la LPS, știu ce potențial există. Rolul meu este să creez condiții de performanță, iar cu multă muncă și beneficiind de profesori-antrenori dedicați, rezultatele n-au cum să nu apară. Vreau să-i felicit pe copii și pe antrenorul Codrin Prorociuc pentru medalia cucerită la Naționale și să-i mulțumesc directorului-adjunct Aurel Constantin pentru implicarea de până acum. De asemenea, salut decizia federației de specialitate de a programa finalele pe Stadionul Arcul de Triumf, care este considerat templul rugby-ului românesc, iar astfel acești copii vor rămâne cu o amintire de neuitat pentru toată viața”, a declarat Ciprian Anton, directorul Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Antrenorul Codrin Prorociuc nu își dorește decât ca jucătorii săi să rămână sănătoși și să repete această ispravă și anul următor.

„Sper să ne menținem în aceeași formulă și să continuăm buna colaborare cu CSȘ Gura Humorului. Acești copii s-au remarcat din plin în această ediție de campionat și sper să confirme în continuare. David Bălan, spre exemplu, jucător descoperit de CSȘ Gura Humorului, în urma prestațiilor foarte bune a fost chemat la următoarea acțiune a lotului național Under 18 al României, care va avea loc la sfârșitul lunii mai. Vreau să le mulțumesc sportivilor pentru jocul prestat, părinților pentru susținere, mulțumim conducerii LPS Suceava, directorilor Anton Ciprian și Constantin Aurel, mulțumesc CSS Palatul Copiilor, CSȘ Gura Humorului, AC Mobile, Farmacia BioMedica, Asociația Prietenii Rugbyului, Wood Bucovina, familiei mele și tuturor celor care sunt alături de noi”, a precizat Codrin Prorociuc.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceul cu Program Sportiv Suceava reușește să producă rezultate.
 Vizualizări articol: 712 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liceul cu Program Sportiv Suceava reușește să producă rezultate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei