Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 106 (8023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Cea mai frumoasă etapă a Campionatului Național de Off Road, în inima Bucovinei

Luni, 9 Mai 2022 (16:50:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 19-22 mai a.c., va avea loc la Capu Câmpului (lângă Gura Humorului) cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Off Road, la care se estimează că vor participa aproximativ 100 de echipaje (pilot-copilot) din toată țara.

Off Road Max Bucovina este denumirea oficială a competiției care se va desfășura pe perioada a trei zile. Două zile de Trophy (vineri și sâmbătă, 20-21 mai), alcătuite din două stagii de traseu prin pădure, și o zi de Trial (duminică, 22 mai).

 

De ce nu trebuie să ratezi Off Road Max Bucovina!

Trasee de poveste, premii substanțiale, imagini din concurs pe două monitoare uriașe, transmisii live, show cu lumini și muzică, scenă, 20.000 de W, petreceri cu DJ profesioniști, concert, o zonă de food court și mii de spectatori.

Cam acesta este scenariul care se conturează pentru Off Road Max Bucovina, competiție la care concurenții pot alege una dintre cele șase clase: Standard A (motoare sub 2.000 cmc), Standard B (motoare peste 2.000 cmc), Challenge (clasa Standard cu modificări de motor și caroserie), Open, SSV și Extrem.

Organizatorii, Off Road Max Suceava și Club Corp Offroad Piatra Neamț, vor ca întrecerea vehiculelor 4X4 din inima Bucovinei să devină Cea Mai Spectaculoasă Etapă din cele 8 ale Campionatului Național.

 

 

Cele mai bune imagini din concurs, pe două monitoare gigant

Dacă la celelalte etape din campionat spectatorii pot asista în număr mare doar la ultima probă, cea de trial, organizată de regulă în câmp deschis, organizatorii Off Road Max Bucovina vor ca toți cei care aleg să vină la întrecerea de la Capu Câmpului să se poată bucura de toate cele trei zile de concurs.

“Vrem să le arătăm frumusețea off-roadului și poveștile din spatele acestei pasiuni 4X4. Pe lângă spectacolul propriu-zis al vehiculelor care se vor întrece în concurs, al peisajelor de poveste și al traseelor stabilite de profesioniști, pregătim un adevărat show în apropierea parcului tehnic și a zonei în care va avea loc trialul de duminică”, declară Cristi Șuiu, manager Off Road Max.

În acest sens, organizatorii vor aduce la fața locului o scenă acoperită (8 m X 6 m), pe lateralele căreia vor fi amplasate două ecrane Led gigantice (5X3 mp), pe care poți vedea, indiferent de locul în care te afli (chiar și la sute de metri distanță de scenă), Cele Mai Bune Imagini din Concurs.

Pe scenă vor fi montate ecrane modulare pentru grafică și DJ, joi seară, vineri seară și sâmbătă seară urmând să fie organizate petreceri atât pentru participanții în concurs, staffurile tehnice, cât și pentru toți cei prezenți.

 

Transmisii live prin sateliții lui Elon Musk

Întrucât semnalul de internet în zonă este destul de slab, transmisiile live de la fața locului vor fi făcute, în premieră în România, prin sistemul de sateliți ai lui Elon Musk, organizatorii achiziționând un dispozitiv Starlink.

Pentru live-urile de la fața locului se vor folosi camere sport robotice și o macara video. O întreagă echipă media va surprinde imagini din timpul competiției, imagini care vor rula permanent pe ecranele de lângă scenă.

 

Serile vor fi cu muzică și DJ profesioniști (va fi chiar și o seară de Retro Party), dar organizatorii anunță multe alte surprize, printre care și un foc de tabără uriaș.

Am luat în calcul și zona de food court, unde am pus accentul pe calitatea și diversitatea produselor servite”, precizează organizatorii.

 

O Mașină 4X4, Marele Premiu la tombola deschisă tuturor

Cei de la Off Road Max pregătesc și o tombolă la care pot să se înscrie atât spectatori, cât și participanții în competiție (cu excepția organizatorilor), tombolă al cărei Mare Premiu va fi O Mașină 4X4 (extragerea va fi transmisă în direct).

Costul unui bilet la tombolă va fi o sumă modică, iar fiecare participant poate achiziționa câte bilete dorește. 

IMPORTANT: Banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați unui ONG, pentru sprijinirea copiilor ucraineni refugiați, lista donațiilor fiind deschisă chiar de Off Road Max.    

 

Programul de desfășurare a competiției:

Ziua I -
Joi, 19 Mai

Orele 16.00-23.00: Înscrierea concurenţilor, verificarea tehnică a vehiculelor, cazarea concurenţilor şi a însoţitorilor.

Echipajele participante la competiție vor primi o masă caldă din partea Off Road Max

Ziua II -
Vineri, 20 Mai

Ora 09.15: Briefing

Ora 10.00: START stagiu de traseu TROPHY (transmisie live)

_______________________________________________

Ora 18.00: Start Party cu Dj Alynn (Dance Deep Music) 

Ziua III -
Sâmbătă, 21 Mai

Ora 09.15: Briefing

Ora 10.00: START stagiu de traseu TROPHY (transmisie live)

Ora 18.00: Retro Music Party cu Dj Mc Jacky (Oldies but Goldies, 80’, 90’, 2000)

Ora 20.00 Extragere Tombolă (Marele Premiu  - Mașină 4X4)

Ziua IV -
Duminică, 22 Mai

Ora 08.30: Briefing

Ora 09.00: START Trial (transmisie live)

_______________________________________________

Ora 14.00: Premierea Câștigătorilor

Ora 15.00: Conferință de presă 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai frumoasă etapă a Campionatului Național de Off Road, în inima Bucovinei.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cea mai frumoasă etapă a Campionatului Național de Off Road, în inima Bucovinei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei