Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 106 (8023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Familia face apel ca, în loc de coroane pentru memoria lui Natty, să se facă donații pentru o tabără de copii nevoiași

Luni, 9 Mai 2022 (14:57:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gest frumos și emoționant în același timp făcut de familia lui Natty Drăgoi, tânărul mort la numai 23 de ani într-un accident petrecut pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Având în vedere cât de cunoscut și de apreciat era acesta, atât la Suceava, cât și la Oradea, mama acestuia a făcut un apel către toți cei care ar vrea să vină la căpătâiul acestuia cu o coroană de flori și alte simboluri de acest gen.

”Deși florile sunt oferite de obicei ca semn de dragoste și apreciere, știm că pe Natty Drăgoi l-ar fi bucurat altceva.... În inima lui ardea dorința de a organiza în această vară o tabără pentru copiii din zonele defavorizate, prin care aceștia să se simtă iubiți și să Îl cunoască pe Dumnezeu.

Pe cei care ați fi dorit să îl omagiați aducându-i o coroană, vă rugăm să donați banii în sprijinul copiilor în contul următor:

RO15RNCB0234053306890001. Beneficiar: Mihaela Drăgoi

Vă suntem recunoscători că în acest fel ne ajutați să împlinim dorința lui și să păstrăm amintirea lui vie în inimile tuturor celor implicați”, este mesajul transmis de mama sa, Mihaela Drăgoi.

 

·       Oboseala i-a fost fatală, din dorința de a face prea multe

 

Natyy era cel mai mare fiu al familiei Drăgoi.  Părinții îndurerați mai au doi copii, un băiat și o fată.

Tânărul de 23 de ani era foarte implicat în acțiuni caritabile, care aveau în prim plan credința în Dumnezeu și apropierea oamenilor de acesta.

Din păcate, chiar avântul tinereții și dorința de a face cât mai multe i-au adus sfârșitul tragic și mult prea timpuriu.

Tânărul era student la Oradea, iar în weekend venise acasă, la Suceava, împreună cu prietena sa. Tinerii din cultul neoprotestant de la Suceava au avut o întâlnire sâmbătă, iar seara tânărul s-a urcat în mașină pentru a ajunge la Oradea duminică dimineață. Părinții l-ar fi sfătuit pe acesta să nu plece la drum pentru că este obosit, însă tânărul le-a spus că trebuie să fie neapărat la Oradea duminică dimineață.

 

·       Impact fatal cu un podeț, la o oră critică

 

Pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, pe raza județului Bistrița-Năsăud, la Reteag, la ora 3.40 din noapte, s-a produs cumplita tragedie.

Autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un podeţ, răsturnându-se. Oboseala la volan este după toate probabilitățile cauza accidentului.  

”În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.  

Fata de 19 ani, prietena lui Natty, se află în stare gravă.

Tânărul de 23 de ani era liderul de închinare de la Biserica Lumina de pe Calea Clujului din Oradea, a scris cotidianul Bihor Online. Așadar, era un lider pentru comunitatea religioasă din care făcea parte și la Oradea.

Tânărul absolvise Liceul Teoretic Filadelfia în anul 2017.

Natty Drăgoi este depus la Capela Cimitirului Evanghelic Suceava și va fi înmormântat la Suceava miercuri, de la ora 13.00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Familia face apel ca, în loc de coroane pentru memoria lui Natty, să se facă donații pentru o tabără de copii nevoiași.
 Vizualizări articol: 5343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Familia face apel ca, în loc de coroane pentru memoria lui Natty, să se facă donații pentru o tabără de copii nevoiași5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei