Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 106 (8023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moarte fulgerătoare

Cunoscutul medic Gheorghe Țeudan a murit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cunoscutul medic ATI Gheorghe Țeudan nu mai este printre noi. Din primele informații, medicul a fost găsit fără suflare duminică dimineață, în locuința sa. Vestea a venit ca un trăsnet deoarece pentru toți cei care îl cunoșteau medicul părea să aibă o stare de sănătate bună. A fost unul dintre cei mai apreciați medici de anestezie-terapie intensivă din Spitalul Județean de Urgență "Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava. A fost mulți ani șef al secției ATI și președinte al Colegiului Medicilor din Suceava.

Doctorul oncolog Doina Ganea Motan a spus că pentru ea doctorul Țeudan a fost "cel mai logic și cel mai performant dintre colegi, era înaintea timpurilor și vremurilor". "A fost cel mai bun, găsea soluții și atunci când părea că nu mai sunt. Era un foarte determinat specialist, a iubit viața. Șocul este mare", a afirmat dr. Motan.

Același lucru l-a spus și chirurgul Ștefan Pușcașu. "Nu-mi vine să cred, vestea a venit ca un fulger. Sunt luat prin surprindere când îmi spuneți că doctorul Țeudan nu mai este. La ce poftă de viață avea și la ce tonus bun, nu-mi vine să cred. A fost un profesionist desăvârșit și un foarte bun coleg", a mai spus dr. Pușcașu.

Unul dintre medicii tineri care au avut ocazia să lucreze cu doctorul Țeudan, dr. urolog Ionuț Jurchiș Irimie, a declarat că încă nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat. "A fost ca un trăsnet! E greu să vorbești la trecut despre doctorul Țeudan. Era optimist, plin de viață... A fost un deschizător de drumuri, avea mereu vorbele înțelepte la el. Avea arta asta, dar prea puțin am apucat să <fur> din experiența lui. Se pare că nopțile nedormite din profesia asta își lasă amprenta asupra sănătății. N-a apucat să se bucure de pensie nici 10 ani", a spus cu tristețe doctorul Jurchiș, adăugând că doctorul Țeudan a fost un profesionist desăvârșit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cunoscutul medic Gheorghe Țeudan a murit.
 Vizualizări articol: 2666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cunoscutul medic Gheorghe Țeudan a murit5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei