Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 106 (8023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un sucevean de 23 de ani a murit într-un accident petrecut pe drumul spre Ardeal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Suceava, fiul fostului director al Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava, Daniel Drăgoi, a murit într-un accident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, pe raza județului Bistrița-Năsăud, la Reteag.

În jurul orei 3.40 din noapte, un autoturism scăpat brusc de sub control a părăsit partea carosabilă şi a intrat în impact cu un podeţ, răsturnându-se. 

”În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.  

Tânărul care a murit se numea Natty Drăgoi și avea 23 de ani. El a absolvit Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava și era student la Oradea. La ora accidentului, tânărul merge spre Oradea, conform unor informații întorcându-se de la o nuntă. Tânărul de 23 de ani era liderul de închinare de la Biserica Lumina de pe Calea Clujului din Oradea, scrie cotidianul Bihor Online. Deși nu s-a precizat la nivel oficial, oboseala la volan pare să fie cauza tragediei.

Mediul online abundă deja de mesaje de regret pentru tânărul foarte cunoscut în Suceava și bine văzut în comunitatea religioasă din care făcea parte.

„Ne-ai fost dăruit pentru prea puțin timp Natty Drăgoi!!! Au fost doar 8 ani... şi 88 dacă erau, aici jos, alături de tine, mult prea puţini ar fi fost...

Dar suntem plini de gratitudine pentru energia ta, zâmbetul tău larg, plin de pace şi bunătate, voința ta puternică îndreptată spre binele celorlalți, seriozitatea și maturitatea ta spirituală care ne-a dat avânt încă dintr-a 5-a şi toate cele frumoase pe care ni le ai oferit zi de zi la clasă, în excursii, evenimente şi oriunde ai fost prezent. Te iubim şi te îmbrățișăm cu drag, cu gândul că ne vom revedea”, a transmis promoția 2017 a Liceului Teoretic Filadelfia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean de 23 de ani a murit într-un accident petrecut pe drumul spre Ardeal.
 Vizualizări articol: 2784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Un sucevean de 23 de ani a murit într-un accident petrecut pe drumul spre Ardeal1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei