Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 74 (7991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Logiscool Suceava, parte din rețeaua internațională de școli de programare pentru copii și adolescenți, invită elevii la taberele și atelierele digitale de vară

În perioada 19-22 aprilie si 26-29 aprilie, Logiscool Suceava organizeazătabere și ateliere digitale de primăvară- o serie de cursuri de programare adaptate la perioada de vacanță. Taberele se desfășoară atât fizic, în săli de clasă la sediul școlii, cât și în format online.

Distractive și interactive, pe mai multe teme actuale din lumea digitală, taberele Logiscool sunt destinate copiilor și adolescenților care își doresc să devină creatori de tehnologie.  În cadrul activităților elevii vor putea descoperi cum să creeze propriul joc, aplicație de mobil, un clip video sau propriul website, toate în timp ce își exersează gândirea logică și analitică, lăsându-și imaginația liberă.

 

În funcție de pasiunile lor, elevii pot alege una sau mai multe tabere, dintre următoarele:

Tabere de programare- prin misiuni distractive și jocuri ca mod de instrument educativ, elevii își folosesc creativitatea, gândirea logică și abilitățile de design pentru a programa propriile proiecte.

Tabere Minecraft- elevii au ocazia să-și programeze propria aventură în jocul preferat. În această vară lansăm o nouă tabără Minecraft: Mission to Mars, unde elevii devin exploratori și creatori ai universului pe Marte.

Tabără Robox Game Design- elevii construiesc propriile jocuri in Roblox Studio, de la curse spectaculoase, trasee cu obstacole și hărți imense de aventură. La finalul taberei se pot juca cu prietenii jocurile dezvoltate chiar de ei.

Tabere de robotică - elevii învăța despre programarea roboților și cum să construiască și să controlezi diferite tipuri de roboți. Vor învăța despre mecanismele din spatele mașinăriilor și despre inteligența artificială.

Tabere de creație – participanții la taberele de creație Logiscool vor învăța să creeze video-uri amuzante, să dezvolte propriul website sau care sunt mecanismele din spatele celei mai cautate aplicații – Youtube, în noua noastră tabără pe care o lansăm în această vară: YouTube Studio.

 

Taberele se desfășura la sediul Logiscool Suceava, la adresa din Blvd. 1Mai, Nr. 10,   în module de 10 sesiuni de marti pana vineri, cate 4,5 ore pe zi.

Mai multe detalii despre participare sau înscriere la Taberele Urbane Logiscool se pot găsi pe site-ul Logiscool https://www.logiscool.com/ro/locations/suceava/camps

 

Despre Logiscool

Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, Logiscool numără deja peste 40 de școli de programare la nivel naționalși este în continuă expansiune.

Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 19 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 90.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirational.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Logiscool Suceava, parte din rețeaua internațională de școli de programare pentru copii și adolescenți, invită elevii la taberele și atelierele digitale de vară.
 Vizualizări articol: 1099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Logiscool Suceava, parte din rețeaua internațională de școli de programare pentru copii și adolescenți, invită elevii la taberele și atelierele digitale de vară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei