Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 74 (7991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Soacră, poamă sacră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În nopțile astea petrecute pe Eurosport sau DigiSport, la dubla Indian Wells – Miami, turnee de Masters 1000, reclamele la casele de pariuri ți se insinuează în minte, de ajungi să le visezi. Ajunsesem să studiez câte o porțiune de ecran la o pauză, altă porțiune la pauza următoare și tot așa, de parcă eram într-un juriu care trebuia să aleagă agenția mai inspirată. Evaluam și sloganurile, unele chiar reușite. Citeam chiar și textele alea mici care se afișează o secundă sau două, din două pauze îl citeam pe tot. Și uite așa am descoperit ceva inedit la una din ele: ”Această reclamă este un pamflet și trebuie tratată ca atare”! Ce, cum?! Adică o casă de pariuri care trebuie să te convingă că acolo e cel mai bine să-ți investești banii lasă să se înțeleagă că nu e chiar așa?! Exact. Povestea din clip e despre o doamnă drăguță, dar îmbrăcată nu prea sexy, care urmează sfatul pe care i-l dă maică-sa și își revitalizează bărbatul îndrumându-l către pariuri. Bun așa, cred că rupea soacra aia păcănelele, că la handicapuri asiatice mi-e greu să mi-o imaginez. Așadar, pamflet, nu ne puteam aștepta la așa ceva de la soacre, pentru că... a existat și o variantă de continuare, la care casa de pariuri se pare că a renunțat. Soțul cel revitalizat se pregătea să iasă pe ușă, soția îl întreabă când se întoarce, el replică vesel ”nu știu, că mă duc să pun la pariuri cu băieții”, la care soția mulțumește recunoscătoare casei de pariuri! Deci așa arată o soție ideală, se bucură când ieși cu băieții să cheltui banii familiei pe GG-uri și alte alea, fără oră de venit acasă. Nu e de mirare că foarte repede și-au dat seama că au cam aruncat banii aiurea și s-au mulțumit cu varianta pamflet. Dacă tot am ajuns până aici, vă mai spun că reclama cea mai creativă mi se pare cea cu Doamna Spală Vase, mai ales că e și cu scop nobil, iar cea mai fadă e reclama casei de pariuri a cărei imagine e când Contra, care interpretează cu farmecul unei scânduri, când o domnișoară umflată cu pompa la buze și la bust.

Altfel, în pauzele dintre reclame am văzut și ceva tenis, momentul inedit fiind de departe smash-ul executat cu mânerul de Bublik, care a și câștigat punctul la următoarea lovitură, dar a pierdut meciul cu Ruud. Fiindcă o asemenea execuție e un pamflet.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soacră, poamă sacră.
 Vizualizări articol: 800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Soacră, poamă sacră5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei