Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 61 (7978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Performanță la Gura Humorului

Titlul de vicecampioni naționali pentru juniorii din „cel mai mare oraș mic din rugbiul românesc”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rugbiștii juniori de la echipa Under 19 a CSȘ Gura Humorului au reușit să obțină titlul de vicecampioni naționali la rugby în 7, încheind și al patrulea turneu al întrecerii pe locul secund, după Pantelimon București.

”Cel mai mare oraș mic din rugbiul românesc se mândrește cu o nouă medalie”, a transmis Ștefăniță Rusu, manager-jucător la echipa de seniori, cu referire la faptul că humorenii se luptă în întrecerile de la juniori cu cluburi ca Steaua, Dinamo sau Baia Mare.

Antrenorul Andrei Varvaroi i-a felicitat pe jucători și a apreciat că acest loc doi în campionatul național a fost obținut întocmai cu realitatea de pe teren: ”Cei de la Pantelimon București s-au dovedit a fi cei mai buni la rugby în 7, o echipă superioară la acest tip de rugby. Noi suntem fericiți cu acest titlu de vicecampioni naționali și sperăm ca anul să fie încununat de o medalie și la rugby în 15, pe care ne axăm în principal. O medalie la rugby în 15, categoria U 19, ar fi cea mai importantă la nivel de juniori în rugbiul românesc”.

La campionatul de rugby în 15, echipa de juniori U 19 a CSȘ Gura Humorului are doar o înfrângere după tur și poate visa și la cea mai înaltă poziție.

Pentru acești tineri sportivi, care abia au împlinit 18 ani, urmează o perioadă foarte grea. Asta pentru că Rugby Club Gura Humorului se bazează pe unii dintre ei și la echipa de seniori, care va începe și ea campionatul Diviziei Naționale de Rugby în prima sâmbătă din aprilie. Urmează așadar o perioadă foarte aglomerată pentru acești tineri rugbiști de la care se așteaptă multe în următoarele două-trei luni de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Titlul de vicecampioni naționali pentru juniorii din „cel mai mare oraș mic din rugbiul românesc”.
 Vizualizări articol: 1016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Titlul de vicecampioni naționali pentru juniorii din „cel mai mare oraș mic din rugbiul românesc”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei