Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 61 (7978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Au început balurile... tot fără VAR

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este inutil să încercăm să găsim măcar vagi urme de fotbal în ceea ce fac amorţiţii impropriu numiţi "fotbalişti profesionişti". Indiferent că îmbracă tricoul ăleia de o să ajungă a nu ştiu câta oară la rând campioană, numai pentru a avea din nou prilejul de a se face de rahat în toate cupele europene cu putinţă (că doar ştiţi: ratează barajul în Champions', apoi pierd la o găină bleagă barajul pentru Europa, iar la urmă, şi cu ceva baftă, se pot trezi în vreo grupă de Conference, ca să ia mardealăde la albanezi, finlandezi şi gibraltarezi... sau cum le-o zice!) ori îşi pun chiloţii second-hand de la Clinceni ori Dinamo, împiedicaţii patriei fac tot ce e cu putinţă pentru a ne scârbi definitiv de fotbal... mă rog, nu de cel adevărat, ci de parodia mioriticăpe care nici în glumă n-o poţi numi tot fotbal. Dacă e să fac o analiză concretă, pe baza a ceea ce am văzut în cele 30 de etape "normale", aş începe prin a spune că titlul e ca şi adjudecat de CFR Cluj, nu fiindcă ar fi mai brează decât altele vreo 3-4, ci fiindcă alealalte cred asta! Iar în momentul când intri pe teren convins că ălălalt e mai bun, intri cam degeaba. În plus, faptul că patronii nu mai cumpărănici măcar rebutaţii ăia de prin Portugalia nu poate duce decât la repetarea clasamentului an de an, până or ieşi cu toţii la pensie. Din cele 6 lipseşte FC Botoşani, plecarea acesteia din rândul "elitei" fiind greu explicabilă. Speranţa că ar putea merge în Conference League de pe locul 1 din play-out e însă una reală şi nu trebuie neglijată. Cum n-ar trebui neglijată nici ipoteticaretrogradare a lui Dinamo. Aş sugera chiar atenţie sporită la parcursul acesteia, întrucât amânarea introducerii VAR (ţineţi minte cum se băteau cu pumnii în piept nesimţiţii de la FRF şi LPF că în play-alea vom avea VAR!?) poate conduce la multe şi dese "erori de interpretare" a fazelor neclare, desigur în favoarea cui are nevoie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au început balurile... tot fără VAR.
 Vizualizări articol: 818 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Au început balurile... tot fără VAR5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei