Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 61 (7978)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Un prim lot de opt ambulanțe trimise din Italia au ajuns în Ucraina prin Vama Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că ajutoarele umanitare din statele Uniunii Europene continuă să treacă zi de zi prin Vama Siret pentru a ajunge în Ucraina. Gheorghe Flutur a spus că în cursul zilei de luni la Suceava au ajuns primele opt ambulanțe trimise de Guvernul Italiei. Flutur a spus că cele opt ambulanțe au fost prelate la frontiera cu Ucraina de către viceguvernatorul regiunii Cernăuți, Artur Muntean. Cele opt ambulanțe vor ajunge la Cernăuți și Lvov, pentru a fi trimise mai departe în zonele de conflict unde este nevoie de ele. Președintele CJ Suceava a spus că cele opt ambulanțele sunt primele care au fost trimise de Guvernul Italiei pentru Ucraina, dintr-un lot total de 22. „Acesta este un semnal de solidaritate al Uniunii Europene față de ucrainenii care sunt greu încercați de situația de conflict armat de pe teritoriul țării lor. Până vineri urmează să mai ajungă la Suceava încă 14 ambulanțe care vor fi transportate mai departe spre Ucraina”, a spus șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a arătat că ambulanțele trimise din Italia sunt de tip B, nu sunt noi, însă sunt extrem de folositoare în momentul de față pentru salvarea persoanelor din zonele în conflict.

Flutur a mai precizat că la Centrul logistic european operaționalizat la Parcul Industrial Bucovina din apropierea Aeroportului Suceava continuă să vină convoaie umanitare pentru Ucraina, în această locație ajungând transporturi cu ajutoare din Belgia sau Bulgaria.

Președintele Consiliului Județean a amintit că săptămâna trecută, în prima zi în care a devenit funcțional centrul logistic de ajutoare, la Suceava au ajuns patru tiruri din Italia pline cu echipamente medicale, care ulterior au ajuns în Ucraina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un prim lot de opt ambulanțe trimise din Italia au ajuns în Ucraina prin Vama Siret.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un prim lot de opt ambulanțe trimise din Italia au ajuns în Ucraina prin Vama Siret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei