Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 50 (7967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inițiativă

Primăria Vatra Dornei face un apel către locuitorii acestui municipiu să vină în sprijinul refugiaților din Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Municipiului Vatra Dornei a inițiat o amplă campanie umanitară pentru refugiații din Ucraina. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a făcut un apel către cei care doresc să susțină efortul de ajutorare a refugiaților că o pot face fie prin a oferi cazare acestora, fie prin donații de bani și alimente. Ilie Boncheș a spus că cei care au disponibilitate de cazare, masă sau transport pentru refugiați se pot adresa Primăriei Vatra Dornei, la camera 6, telefon 0742 060 717, sau pe adresa de e-mail: asistentasociala@vatra-dornei.ro, persoana de contact fiind Felician Popescu. Boncheș a mai spus că donațiile în bani se pot face către Societatea de Cruce Roșie (CUI 4244520) - Filiala Suceava, în contul: RO21RNCB0244020411980024 (campanie ajutor refugiați Ucraina), telefon 0722 342 867, în timp ce donațiile de produse alimentare, de bunuri de larg consum sau de igienă personală pot fi făcute la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Bucovina” al județului Suceava – Direcția Logistică, telefon 0758 232 029.

În același timp, Ilie Boncheș a precizat că în cursul zilei de marți, la inițiativa sa, Consiliul Local Vatra Dornei a aprobat, într-o ședință extraordinară, efectuarea de teste Covid gratuite, în cadrul Spitalului Municipal, pentru cetățenii refugiați din Ucraina, care ajung în acest municipiu și solicită efectuarea unui test rapid sau test PCR. Pentru efectuarea acestor teste, cetățenii ucraineni se vor adresa direct, cu documentul de identitate, Spitalului Municipal Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei face un apel către locuitorii acestui municipiu să vină în sprijinul refugiaților din Ucraina.
 Vizualizări articol: 827 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primăria Vatra Dornei face un apel către locuitorii acestui municipiu să vină în sprijinul refugiaților din Ucraina1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei