Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 44 (7961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După contestații

Rezultatele finale arată că 75,34% dintre candidați au promovat proba scrisă a concursului pentru directori în școlile sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rezultatele finale afișate marți, 22 februarie, pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Suceava, arată că, după contestații, 75,34% dintre candidați au promovat proba scrisă a concursului pentru directori în școlile sucevene, adică nu a intervenit nici o schimbare față de procentul inițial, înregistrat înainte de contestații.

24,66% dintre cadrele didactice care își doresc un post de director sau director adjunct în școlile sucevene au picat proba scrisă a concursului ce s-a desfășurat vineri, 18 februarie 2022, la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

18 cadre didactice, din cele 73 prezente la prima probă a concursului de ocupare a posturilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, sesiunea 2022, au obținut note sub 7. Nici un candidat nu a obținut nota 10 la proba scrisă. Cea mai mare notă din concurs (proba scrisă) a fost 9,40, iar cea mai mică notă a fost de 4,20.

Din cele 80 de cadre didactice care s-au înscris inițial pentru proba scrisă a concursului, după verificarea dosarelor, 6 candidați au absentat, iar un candidat a solicitat amânarea probei pe motiv că se află în carantină. Proba scrisă – sesiune specială pentru candidații care pe 18 februarie s-au aflat în carantină sau izolare va fi susținută pe 4 martie 2022.

În total sunt 93 de funcții de conducere vacante în tot județul, la 92 de unități școlare și Centrul Județean de Excelență Suceava.

Candidații trebuie să obțină cel puțin nota 7 la fiecare probă (proba scrisă și proba de interviu) dacă vor să ocupe o funcție de conducere în școlile sucevene.

Probele de interviu se vor desfășura în perioada 16-25 martie 2022. Proba de interviu este structurată astfel: etapa I – pentru susținerea prezentării candidatului și a strategiei de dezvoltare a unității de învățământ – maximum 25 de minute; etapa a II-a – pentru pregătirea și prezentarea modalității de rezolvare a situației-problemă – maximum 20 de minute; etapa a III-a – pentru rezolvarea sarcinii de lucru repartizată pentru evaluarea competențelor digitale – maximum 15 minute.

În perioada 17-29 martie se vor depune și se vor soluționa contestațiile la proba interviu. Pe 29 martie se vor afișa rezultatele finale ale concursului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezultatele finale arată că 75,34% dintre candidați au promovat proba scrisă a concursului pentru directori în școlile sucevene.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezultatele finale arată că 75,34% dintre candidați au promovat proba scrisă a concursului pentru directori în școlile sucevene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei