Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 44 (7961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dublă infracțiune

A ajuns în arest pentru că a condus fără permis și a refuzat verificarea alcoolemiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Botoșani, care se deplasa cu un autoturism pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava, a ajuns de la volan în arest după ce a fost tras pe dreapta, luni noapte, de un echipaj de la Secția de poliție Burdujeni.

Bărbatul de la volanul autoturismului Peugeot le-a prezentat polițiștilor documentele, polițiștii constatând în scurt timp că acesta figura cu permisul de conducere suspendat, deci fără drept de a conduce. 

Polițiștii au mai constatat că acesta pare a fi băut, astfel că au vrut să îl verifice cu etilotestul. Botoșăneanul nu a fost cooperant, fiind nevoie în cele din urmă să se acționeze pentru încătușarea acestuia. El a uzat de dreptul de a nu sufla în etilotest și de a nu i se recolta probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Asta i-a adus punerea sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, alături de infracțiunea de conducere fără permis.

Având în vedere cumulul de infracțiuni, în noaptea de luni spre marți, la ora 2.00, pe numele bărbatului în vârstă de 41 de ani a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind introdus în arest.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Biroul Rutier Suceava, sub coordonarea Parchetului de lângă Judecătoria Suceava.

De precizat că tot luni, în jurul orei 20.00, un echipaj rutier de la Biroul Rutier Suceava a mai depistat, pe Calea Obcinilor, un sucevean în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism fără a fi posesor de permis de conducere și care avea concentrația de 0.38 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns în arest pentru că a condus fără permis și a refuzat verificarea alcoolemiei.
 Vizualizări articol: 757 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A ajuns în arest pentru că a condus fără permis și a refuzat verificarea alcoolemiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei