Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 feb 2022 - Anul XXVII, nr. 44 (7961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Donație

Aproape 1000 de volume au ajuns gratuit în bibliotecile rădăuțenilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inițiativa rădăuțencei care a decis să doneze, la finele lui ianuarie, o mie de volume iubitorilor de carte din municipiu a avut succes. Totul a pornit în urmă cu o lună de zile, când inginera Simona Acsani, proprietara unui cabinet de protezare auditivă, a hotărât să pună la dispoziția celor care doresc să citească o mie de volume tipărite, cărți care acopereau majoritatea genurilor, de la beletristică la poliţist sau de la aventură la știință. Mai exact, rădăuțeanca a instalat o masă în fața cabinetului său din zona Piața Mică, o masă pe care erau așezate volumele în așteptarea iubitorilor de carte. „Fiind cărți atât de beletristică, de aventură, polițiste, dar și de istorie, geografie, biologie și din alte domenii, aștept cu drag în fața cabinetului situat la Piața Mică din Rădăuți pe toți cei interesați de lectură, atât copii, cât și persoane mai în vârstă, să-și aleagă ceea ce le trezește interesul. Consider că astfel pot face din inimă o bucurie, ținând cont că afară e iarnă, mai greu își pot permite să cumpere cărți sau pur și simplu, să le fie cartea un prieten celor care se simt singuri și pe care îi ajută ochii și mai puțin auzul”, declara la finele lui ianuarie femeia.

 

Simona Acsani: „De pe masa din fața cabinetului meu au plecat spre bibliotecile iubitorilor de carte peste nouă sute de volume”

Chiar dacă suntem departe de vremurile când românii stăteau la rând la librării și puțini sunt cei care mai simt plăcerea lecturării unei cărți și sunt dispuși să înlocuiască suporturile electronice cu filele unei cărți tipărite, inițiativa rădăuțencei s-a bucurat de succes. Simona Acsani: „Sunt bucuroasă că în acest interval de o lună, de pe masa din fața cabinetului meu au plecat spre bibliotecile iubitorilor de carte peste nouă sute de volume. Am remarcat că au fost chiar câteva persoane care au venit în mai multe rânduri și au ales cărți, situație care m-a încântat… De aceea consider că am toate motivele să mă declar fericită pentru că în orașul meu încă mai sunt oameni care preferă să-și bucure sufletul cu lecturarea unei cărți, acum când există o sumedenie de alte mijloace pentru asimilarea de informații…”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 1000 de volume au ajuns gratuit în bibliotecile rădăuțenilor.
 Vizualizări articol: 1208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 1000 de volume au ajuns gratuit în bibliotecile rădăuțenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei