Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 282 (7894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Suceveanul Lucian Florea duce FRYDAY în Bucureşti

Omul de afaceri sucevean Lucian Florea îşi extinde operaţiunile brandului pe care îl deţine către sudul ţării, mai exact în Bucureşti. Compania cu care operează acest concept de quick service a cunoscut o triplare a cifrei de afaceri în anul 2020, un an foarte greu pentru tot mediul antreprenorial,iar anul acesta se anunţă apropierea pragului de 1,5 milioane de euro.

După preluare din începutul lunii noiembrie a operaţiunilor iniţial francizate în Timişoara, singurul concept de food din România care foloseşte ulei de alune îşi face acum loc şi în capitala României.

Recent, tânărul om de afaceri a trecut prin momente grele, pierzându-şi „echilibrul”şi pe „Dumnezeul său pe acest pământ”,aşa cum a postat pe paginile de socializare, odată cu trecerea în nefiinţă a celui care a fost Viorel Florea, tatăl său, un antreprenor local pe care l-a cunoscut foarte multă lume datorită afacerilor pe care le-a avut în oraş şi a modului cinstit şi onest cu care s-a identificat de-a lungul timpului.

Datade 2 decembrie este cea confirmată pentru deschiderea oficială ce va avea loc în Bucureşti Mall şi totodată Lucian a precizat că în viitorul apropiat va mai avea 2 deschideri, cel mai probabil în Iaşi şi Cluj. 

Ne mândrim cu brandurile locale care reuşesc să îşi facă simţită prezenţa într-o piaţă concurenţială atât de grea,cum este cea a domeniului în care activează şi alte branduri locale pe care dorim să le amintim,precum Spartan şi Mesopotamia, care de altfel au ca deţinători ai brandurilor tineri oameni de afaceri din Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Lucian Florea duce FRYDAY în Bucureşti.
 Vizualizări articol: 2318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Suceveanul Lucian Florea duce FRYDAY în Bucureşti3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei