Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 282 (7894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă poliție

Bătaie în Gara Suceava într-un triunghi amoros între homosexuali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene violente cu accente comice s-au petrecut în noaptea de marți spre miercuri pe peronul Gării din Burdujeni, fiind implicați trei tineri, toți asumați ca homosexuali. Liniștea de pe peronul gării, aproape de ora 1.00, când călătorii așteptau trenul de la Vatra Dornei spre București, a fost perturbată de strigăte, trolere și popice aruncate și amenințări cu moartea.

Încăierarea a început în gară și a continuat pe peron. Cei doi polițiști care erau de serviciu în gară (agentul-șef Gabriel Nicolai Moroșan, șeful Postului de Poliție TF Suceava Nord, și agentul principal Alina Gabriela Pelin, șef post Poliție TF Dolhasca) au intervenit prompt și l-au imobilizat pe tânărul care se manifesta agresiv. Acesta a fost încătușat și dus în sediul Postului de Poliție din gară, unde au fost aduși și ceilalți doi implicați în scandal.

La Serviciul de Poliție Transporturi Suceava sunt încadrate cinci femei, care încearcă să facă față unei munci destul de grele, în care este nevoie, în unele momente, de intervenții în forță. În cazul de față se poate observa că polițista a avut o intervenție concretă, alături de colegul din echipaj.  

Polițiștii au observat că cei trei au un comportament „altfel”. Unul dintre ei era travestit, iar prima impresia era că este femeie. Buletinul a arătat însă că este vorba de un bărbat cu domiciliul în Timișoara. Un tânăr din Galați, dar aciuat prin județul Suceava, cel încătușat, era extrem de agitat și le-a spus polițiștilor că a venit la gară pentru a-l ajunge din urmă pe iubitul său, din Drobeta-Turnu Severin, care l-a părăsit pentru un bărbat în vârstă de 39 de ani, un travestit din Timișoara. Ultimii doi își luaseră bilet de tren spre București, iar „părăsitul” venit din urmă era foarte hotărât să plece după ei, cumpărându-și și el bilet la același tren.

Având în vedere că agresorul era agitat și se jura că se va răzbuna, polițiștii au trebuit să-l rețină în post, până după plecarea trenului spre București, cu care au plecat cei doi care formau proaspătul cuplu. Cei doi nu au dorit să depună plângere penală, astfel că polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi Suceava nu au putut decât să-i aplice o amendă de 300 de lei tânărului din Galați, pentru provocare de scandal, în baza Legii 61/1991, pentru sancționarea faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătaie în Gara Suceava într-un triunghi amoros între homosexuali.
 Vizualizări articol: 2740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bătaie în Gara Suceava într-un triunghi amoros între homosexuali5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei