Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 282 (7894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   11 imagini |   ø fişiere video

Sute de turiști și localnici au pozat în cadrul ineditei campanii „Chipuri de bucovineni”

Joi, 2 Decembrie 2021 (18:28:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Campania „Chipuri de Bucovineni”, demarată de Ziua Bucovinei la Muzeul Arta Lemnului, din Câmpulung Moldovenesc, care s-a încheiat de Ziua Națională a României, s-a bucurat de un succes extraordinar, sute de turiști din întreaga țară și alte câteva sute de bucovineni, venind îmbrăcați în costume populare, pentru a fi imortalizați în portrete de o frumusețe aparte.

Fotografiile de studio au fost realizate de Ovidiu Ștefeligă, cunoscutul fotograf câmpulungean, coordonatorul proiectului Mediateca Ocolului Câmpulung, ajutat de etnograful Horațiu Silviu Ilea, cadrele didactice Luminița Țăran, Marcela Norocel și Otilia Mahu, inimoșii Darie Silviu Flocea și Daniel Miroțoi, dar și prietenii Muzeului Lemnului, din spatele societăților Yulmis Foto, Premium Balloons by Iulia și Calcarul.

„Vrem să recreăm atmosfera timpurilor demult apuse, în care fotografia anuală în studioul fotografului era un eveniment deosebit în calendarul unei familii”, au spus reprezentanții MAL, la lansarea acestei campanii.

Inițiativa a avut un așa succes încât aproape că nu mai reușeau să facă față cererilor. Iar pe lângă grupurile de doritori de fotografie marcată de patina timpului, au venit și grupuri de „colindători”, coruri vocale care au susținut bine-venite spectacole muzicale - „Vlăstarele Rarăului” de la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Capu Satului, corul elevilor de la Școala „Theodor Ștefanelli” și Corul ,,Vivat" cu elevi de la Șc. Gimnazială „Bogdan Vodă”.

„Împreună, am arătat că suntem o comunitate unită, am arătat că se poate. La mulți ani, România!”, au transmis reprezentanții Muzeului Lemnului.

Toate fotografiile din cadrul proiectului vor fi organizate într-o galerie pe site-ul Muzeului cât mai curând. Fiecare grup/familie va fi contactat/ă în săptămânile următoare, la numărul de telefon lăsat la muzeu, pentru a intra în posesia câte unei fotografii print, oferită gratuit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de turiști și localnici au pozat în cadrul ineditei campanii „Chipuri de bucovineni”.
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sute de turiști și localnici au pozat în cadrul ineditei campanii „Chipuri de bucovineni”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei