Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 282 (7894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fuga de răspundere

S-a răsturnat cu mașina și pentru că nu avea permis a vrut să ”planteze” un alt șofer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O mașină răsturnată, accident soldat cu rănirea unei persoane, a dus la întocmirea unui dosar penal care privește un noian de infracțiuni, respectiv „vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,instigare la mărturie mincinoasă", ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și ,,conducere fără permis”.

Totul a plecat de la un incident aparent minor. Mai exact, în seara zilei de luni, un tânăr de 25 de ani, din Vama, a ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu „contuzie gambă dreaptă cu plăgi excoriate și contuzie coloană cervicală”. Cu acest prilej s-a aflat că bărbatul este victima unui accident rutier care a avut loc în aceeași seară. Un autoturism marca Jeep, în care se aflau tânărul și alte patru persoane cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani, s-a răsturnat după ce a intrat în derapaj. Tinerii au ridicat mașina răsturnată pe lateral, iar din discuțiile cu șoferul, acesta le-a cerut să spună că la volan se afla băiatul de 18 ani, care este și proprietarul Jeep-ului.

În urma anchetei, s-a stabilit că la volan nu se afla proprietarul, ci tânărul rănit. Motivul pentru care s-a încercat această permutare este acela că tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.      

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a răsturnat cu mașina și pentru că nu avea permis a vrut să ”planteze” un alt șofer.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a răsturnat cu mașina și pentru că nu avea permis a vrut să ”planteze” un alt șofer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei