Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 282 (7894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pandemia, bat-o vina!

Sucevenii de la HaiHui în 2, blocați în Maroc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ionuț și Andreia Chiperi, cei doi suceveni care administrează vloggul HaiHui în 2, au rămas blocați în Maroc. Alături de ei ar fi alte câteva sute de români care nu se mai pot repatria din cauză că țara de pe continentul african și-a închis granițele. Marocul a suspendat toate zborurile spre și dinspre toate aeroporturile pentru a preveni astfel răspândirea Omicron, noua tulpină a SARS-Cov-2.

Decizia a fost anunțată luni noapte și a luat prin surprindere un mare număr de persoane aflate în Maroc. Printre acestea se află și cei doi suceveni, care într-o discuție cu cei de la Pro TV au spus că speră să se găsească soluții pentru a putea reveni în Europa. „Iniţial ne-au spus să stăm liniştiţi şi să luăm legătura cu o companie aeriană, asta ieri dimineaţă se întâmpla (n.a. – luni dimineață), atunci când nu existau informaţii oficiale cu privire la suspendarea zborurilor. Dar, în schimb, toţi ghizii şi proprietarii hotelurilor de aici ştiau despre anularea zborurilor”, au spus Ionuț și Andreia.

Cei doi vlogeri sunt extrem de cunoscuți pentru materialele difuzate din diferite locuri ale lumii. În luna septembrie a acestui an, ei au vizitat redacția cotidianului Monitorul de Suceava și au împărtășit din experiența lor. “Noi ne-am săturat oarecum de viața pe pilot automat de la București, program de la 9.00 la 18.00, două ore pierdeam pe drum în trafic, de acasă până la birou și invers... Ne-am dat seama că trăim mai puțin pentru noi și mai mult pentru obligații, responsabilități...“, spunea la acea vreme Andreia. Iar evenimentele actuale arată că au ieșit cu adevărat din viața ”pe pilot automat”. Evident, fiecare plecare de acasă comportă și anumite riscuri, pe care sucevenii de la HaiHui în 2 și le-au asumat.

Ionuț și Andreia Chiperi călătoresc de mai bine de trei ani, iar pentru a reuși să facă rost de bani au vândut tot ce aveau în România. Povestea lor o puteți citi în materialul publicat acum câteva luni de cotidianul nostru pe https://www.monitorulsv.ro/cevaltceva/2021-09-06/Ce-a-fost-in-capul-nostru-am-vandut-casa-am-renuntat-la-job-uri-si-am-plecat-in-lume#ixzz7DlyNwj3X.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii de la HaiHui în 2, blocați în Maroc.
 Vizualizări articol: 1135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sucevenii de la HaiHui în 2, blocați în Maroc5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei