Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 282 (7894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Gabi Ruse în "concert" la Londra

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu-mi aduc aminte de ceva asemănător, deşi este posibil ca eu să nu deţin informaţiile, iar evenimente de acest gen să mai fi avut loc. Vorbesc de meciul demonstrativ de tenis desfăşurat nu în aer liber, nu într-o sală polivalentă, ci în ditamai Royal Albert Hall, cea mai cunoscută salăde concerte din lume, cumva egală ca reputaţie cu Scala din Milano, cu menţiunea că Scala e în exclusivitate gazdă pentru muzică clasică, în timp ce la Royal Albert Hall încap toate genurile, de la rock 'n' roll la Beethoven şi de la blues la "Lacul lebedelor". Eu însumi am văzut acolo, pe 3 octombrie 1992,un spectacol care se înscrie printre cele mai grozave evenimente din viaţa mea: concertul de revenire, după vreo 14 de ani de absenţă, a celuimai important grup de progressive rock din istoria muzicii, Emerson, Lake & Palmer. Tocmai de aceea, mi s-a părut că nu aud bine când am auzit ştirea cu meciul demonstrativ care urma să aibă loc acolo duminică, 28 noiembrie, între nouamare iubire a britanicilor, Emma Răducanu,şi prietena ei foarte bună, românca Gabriela Ruse. Am uitat, pur şi simplu, că se transmite pe PRO X, ştiţi dv, canalul acela specializat în comedii de tipul M.A.S.H, Familia Bundy ori recitalurile de stand-up comedy ale clovnilor de la CFR Cluj prin toată Europa! Aşa că târziu, când mi-am amintit, meciul se terminase. Scorul n-are importanţă, că în teren au jucat şi copiii de mingi, că aşa e la turnee demonstrative (ăsta e unul înşirat pe câteva zile, unde în majoritate participăfoste glorii). Ceea ce contează cu adevărat e că asta mică, Emma, de care sunt şi eu îndrăgostit, nu numai englezii, a făcut gestul ăsta nemaipomenit de a o invita pe Gabi Ruse acolo. Asta vorbeşte de la sine despre caracter, despre bun-simţ, despre un anume tip de educaţie. Bravo, Emma, ne-ai mai cucerit inimile încă o dată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gabi Ruse în "concert" la Londra.
 Vizualizări articol: 915 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gabi Ruse în "concert" la Londra5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei