Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 258 (7870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Plan dejucat de poliție

Și-a convins concubina să declare că ea a provocat un accident în locul lui

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești s-au întrebuințat serios pentru a rezolva un caz în care au avut suspiciuni că un bărbat deja trimis în judecată pentru consum de alcool la volan a continuat să conducă beat și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Pe 28 octombrie, seara, patrula de serviciu de la Gălănești a fost sesizată că pe raza comunei Frătăuții Vechi, șoferul unui autoturism Opel a ieșit în decor, mașina lovind un cap de pod și oprindu-se într-un șanț. La fața locului, nici urmă de șofer.

A doua zi, la poliție s-a prezentat o femeie, localnică din Frătăuții Vechi, care a declarat că ea s-a aflat la volanul mașinii, a vrut să evite un câine și a pierdut controlul asupra volanului. Femeia a solicitat o autorizație de reparație. Doar că polițiștii au avut o sesizare la 112, în care un martor a sesizat acel accidentul cu Opelul și a relatat că din mașină a coborât un bărbat, care avea unele urme de sânge și părea a fi băut. În mașină au fost găsite de altfel mai multe urme de sânge.

Coroborând datele, polițiștii au avut motive serioase să se îndoiască de ce a declarat femeia. Ei l-au căutat imediat pe Ioan Babalean, concubinul femeii. Inițial, cei doi au mers pe varianta pe care s-au înțeles, bărbatul negând că era la volan. Polițiștii au constatat că acesta avea leziuni la nivelul capului și emana miros de alcool.

Polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au fost nevoiți să completeze probatoriul în următoarele zile, pentru a aduna probe care să le susțină convingerea.

Acest Ioan Babalean este trimis în judecată din luna decembrie a anului trecut, într-un dosar de conducere sub influența alcoolului și, implicit, nu mai avea drept de a conduce.

După ce au adunat probatoriu suplimentar, luni, 1 noiembrie, polițiștii de la Gălănești l-au pus sub acuzare pe Babalean pentru comiterea infracțiunii de ”Conducerea unui vehicul pe drumurile publice având exercițiul dreptului de a conduce suspendat”. Cercetări se fac de asemenea și pentru fals în declarații.

Pus în fața probelor, bărbatul a recunoscut în cele din urmă că el a fost la volan în seara zilei de 28 octombrie, când a intrat cu autoturismul Opel într-un cap de pod și într-un șanț.

Luni seară, polițiștii au emis pe numele bărbatului din Frătăuții Vechi ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul poliției județene.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a convins concubina să declare că ea a provocat un accident în locul lui.
 Vizualizări articol: 906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Și-a convins concubina să declare că ea a provocat un accident în locul lui0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei