Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 258 (7870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

Primăria Câmpulung Moldovenesc a obținut o finanțare de 23,5 milioane de lei pentru construcția de apartamente sociale și modernizarea de străzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat că a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Îmbunătățirea serviciilor sociale, recreative și a spațiilor publice urbane” din acest municipiu. Mihăiță Negură a spus că proiectul are o valoare de 23,54 milioane de lei și este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 - Axa prioritară 13 - Sprijinirea regenerării orașelor mici și mijlocii.

Negură a arătat că în cadrul proiectului vor fi construite două blocuri sociale pe str. Bunești, unul cu 12 apartamente cu câte două camere și unul cu 15 apartamente de două și trei camere. De asemenea, un alt bloc cu locuințe sociale va fi construit în str. Pictor Octav Băncilă, care va avea 15 apartamente de două și trei camere.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a mai spus că tot prin acest proiect va fi înființat un Centru cultural și recreativ pentru tineret, situat pe str. Libertății. De asemenea, proiectul include și reabilitarea și modernizarea Vilei Runc și construirea unei anexe noi în vederea organizării de activități cultural-recreative.

Mihăiță Negură a subliniat faptul că în cadrul acestui proiect european sunt prevăzute și lucrări importante pentru reabilitarea infrastructurii rutiere și a trotuarelor din municipiu. El a spus că vor fi reabilitate și modernizate următoarele străzi: str. Bradului, str. Pinului, str. Mărțișorului, str. Al. Bogza, str. Ion Ștefureac, str. N. Labiș, str. Gh. Popovici, str. Bogdan Vodă, str. Gh. Doja, str. Războieni, str. Dragoș Vodă, str. Libertății, str. Petru Rareș, str. Runcului, str. Al. Donici, str. Liceului, str. Căprioarei și str. Constantin Grămadă, precum și trotuarele din str. Fraternității, str. M. Eminescu, str. G. Coșbuc, str. Viitorului, str. Gării, str. Decebal, str. D. Dima și str. Mărăști (varianta de trafic greu din localitate).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Câmpulung Moldovenesc a obținut o finanțare de 23,5 milioane de lei pentru construcția de apartamente sociale și modernizarea de străzi.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Câmpulung Moldovenesc a obținut o finanțare de 23,5 milioane de lei pentru construcția de apartamente sociale și modernizarea de străzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei