Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 258 (7870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mititel la stat în tribună

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Faza ultimei etape în campionatul nostru cel de toate etapele n-a ținut de fotbal, ci de spectatori. Dar care spectatori, că s-a jucat fără peste tot?! Ăia introduși pe blat de Mititelu-mic pe stadionul din Craiova. Păi cum facem, boss, ne lași pe-afară pe noi, liderii ultrașilor cu care îți asigurăm presiunea străzii când ai nevoie? Nu ne lași, ne faci oficiali din pix. Iar acolo, la oficială, ne dăm în petec, că doar iubim echipa, numai noi știm, mă, cum se iubește o echipă, cum se suferă pentru ea etc., etc.! Și așa au ajuns niște ”oficiali” să arunce cu sticle în teren. Și ce scuze penibile au putut să expectoreze Mititelu-mic și Marcel Pușcaș! Unul a zis că nu s-ar fi aruncat în adversari, ci în arbitru, iar celălalt că poate le-a fost sete jucătorilor și le-a fost aruncată apă de pe bancă... Rapidistul Săpunaru se afla la capătul uneia din sticle, ca să zic așa, ori asta e impardonabil, el nu e vreun fraier ca Neymar, deci a sări la bătaie era singura opțiune. Aș fi pariat pe Săpunaru, dar nu s-a putut, așa că le-a zis-o el. Și le-a zis-o și pe degeaba, arbitrul n-a avut o problemă cu asta, nici măcar nu l-a îngălbenit. Ultimul cuvânt, cel mai surprinzător, l-a avut Jandarmeria, ceva mai târziu. Pentru că Mititelu-mic se simțea cu musca pe căciulă, încercase să-i îndepărteze pe protejații săi, că poate ieșea la iveală cine sunt ăia și cine știe ce sancțiuni mai lua clubul, ba poate nu numai clubul. Astfel că și-a predat el buletinul la jandarmi, gândindu-se că scapă cu amendă, numai că în ziua următoare, aceștia i-au aplicat lui legislația referitoare la cei care fac probleme pe stadioane și l-au interzis 1 AN pe stadioane! Ce să faci acum, să înghiți gălușca sau să contești în instanță și să deschizi cutia Pandorei, cu identificarea ălora, cu mers pe fir pentru a afla ce căutau acolo, cine i-a pus pe lista oficialilor, ajungând la cine știe ce încadrări riscante? Parcă mai bine stai la televizor, ca tăticu. Am auzit și un zvon cum că jandarmii ar fi avut binecuvântarea autorităților locale, care sunt apropiate clubului rival din Bănie. Mi se pare greu de infirmat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mititel la stat în tribună.
 Vizualizări articol: 1005 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mititel la stat în tribună5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei