Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 258 (7870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Interes uriaș

Deputatul Ioan Balan vrea să știe ce sume vor fi alocate județului Suceava prin programul ”Anghel Saligny”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan s-a adresat ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar tema abordată a fost proiectele de investiții depuse spre finanțare de autoritățile din județul Suceava prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”. Parlamentarul liberal consideră că pentru administrațiile publice locale din județul Suceava, Programul național de investiții „Anghel Saligny” reprezintă o oportunitate deosebită pentru a propune și obține finanțări în vederea realizării unor obiective de investiții de interes local și județean, deosebit de importante pentru creșterea calității vieții în comunitățile locale.

”Este de apreciat faptul că Guvernul și-a propus să realizeze o repartiție echilibrată a sumelor la nivel național, în funcție de populație, de numărul de UAT-uri existente la nivel județean și de necesitățile urgente de dezvoltare (recuperarea decalajelor de dezvoltare), în condițiile în care județul Suceava este unul dintre cele mai mari județe din țară, atât din punct de vedere demografic, cât și al suprafeței și al numărului de UAT-uri. Având în vedere dorința deosebită a administrațiilor locale sucevene de a fructifica din plin această oportunitate de investiții, precum și criteriile obiective de repartizare a sumelor la nivel național, vă rog să precizați care este suma estimată a fi alocată prin Programul <Anghel Saligny> pentru județul Suceava”, este adresa trimisă de Ioan Balan ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Un alt aspect pe care deputatul sucevean îl vrea lămurit este legat de faptul că administrațiile locale ar putea avea nevoie de asistență tehnică de specialitate la elaborarea și întocmirea proiectelor, sens în care Ioan Balan vrea să știe dacă există un departament în cadrul ministerului de resort care să ofere asistență/consiliere beneficiarilor pentru asigurarea succesului proiectelor de investiții.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan vrea să știe ce sume vor fi alocate județului Suceava prin programul ”Anghel Saligny”.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Deputatul Ioan Balan vrea să știe ce sume vor fi alocate județului Suceava prin programul ”Anghel Saligny”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei