Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 nov 2021 - Anul XXVI, nr. 258 (7870)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recunoaştere

Ion Lungu propune acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” post-mortem pentru Carmen Veronica Steiciuc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În galeria oamenilor de seamă ai Sucevei, recompensați cu titlul onorific de „Cetățean de Onoare”, se va număra, de la finele lunii noiembrie, și cel al primului director al Teatrului Municipal "Matei Vișniec" - Carmen Veronica Steiciuc.

Inițiativa îi aparține primarului Ion Lungu, care s-a arătat impresionat de demnitatea de care Carmen a dat dovadă până în ultimele clipe, când le-a transmis celor apropiați că medicii fac tot ce se poate pentru ea, dar nu crede că organismul ei va mai rezista.

„Noiembrie a adus o veste tristă: Carmen Veronica Steiciuc, directoarea Teatrului Municipal <Matei Vișniec> din Suceava, a plecat dintre noi. Poetă, director de revistă, iubitoare și promotor al artei în toate formele ei, plecarea ei reprezintă o mare pierdere pentru teatrul și cultura suceveană. Toți știm că a fost o ființă deosebită, suflet blând, calm, echilibrat, plin de lumină și iubire, pe care le oferea cu generozitate tuturor!

A fost o colegă deosebită, un manager responsabil. Venea săptămânal la primărie, să ne consultăm cu privire la cele mai bune decizii pentru teatru, având grijă să nu îi deranjeze pe cei din jurul ei.

Când am aflat că starea ei de sănătate s-a înrăutățit, am stat în contact permanent cu medicii, care au făcut totul pentru a o salva.

Carmen a fost conștientă că organismul ei nu mai rezistă, din cauza istoricului ei medical, așa că și-a luat rămas bun și a plecat spre teatrul de stele. S-a stins demn, la fel cum a trăit!”, a spus Ion Lungu, care a venit cu propunerea și a făcut demersurile necesare pentru ca trupul ei neînsuflețit să fie depus miercuri în foaierul Teatrului ”Matei Vișniec” – „casa ei de suflet, pe care a decorat-o cu pasiune, iubire chiar de la înființare, în urmă cu 6 ani”.

„Rămas bun, Carmen! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în lumină!”, a mai spus edilul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu propune acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” post-mortem pentru Carmen Veronica Steiciuc.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ion Lungu propune acordarea titlului de „Cetățean de Onoare” post-mortem pentru Carmen Veronica Steiciuc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei