Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 226 (7838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Ioan Stan: „Congresul PNL cu 5.000 de persoane într-un spațiu închis a reprezentat un veritabil atentat la sănătatea publică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că organizarea congresului PNL cu nu mai puțin de 5.000 de persoane într-un spațiu închis a reprezentat un veritabil atentat la sănătatea publică. Ioan Stan a spus că „sfidarea dezgustătoare” a liderilor PNL, întreținută și accentuată inadmisibil de premierul și președintele țării, trebuie să înceteze.

„Domnii Iohannis și Cîțu impun vaccinare obligatorie și restricții peste restricții populației, însă fac congres cu 5.000 de participanți, în spațiu închis, când valul patru al pandemiei este la apogeu și secțiile de anestezie și terapie intensivă nu mai fac față bolnavilor în stare critică. PSD nu poate tolera o astfel de ticăloasă dublă măsură”, a spus Ioan Stan. El a adăugat că în timp ce românii sunt obligați să respecte legi și restricții „acești șmecheri tupeiști ai guvernării” le ignoră sau le modifică strict în interesul lor.

Ioan Stan a subliniat că PSD consideră că este inadmisibil ca într-un București în cod roșu, guvernanții „să scuipe pe lege” și să facă dintr-o acțiune eminamente politică, cu mii de participanți, un așa-zis eveniment cultural doar pentru că interesul lor o cere. „În acest sens, PNL putea foarte bine, dacă avea un minim respect față de lege și o fărâmă de bun-simț, să ia exemplul PSD, care în august anul trecut a făcut congres, dar online, respectând toate restricțiile în vigoare. Ca atare, congresul PNL cu 5.000 de persoane într-un spațiu închis, nu doar că a încălcat restricțiile, ci a reprezentat un veritabil atentat la sănătatea publică, un act iresponsabil de zădărnicire a combaterii epidemiei. Cu ce credibilitate, cât tupeu să ai ca premier ori ca președinte să susții apoi obligativitatea vaccinării? Adică, tu, ca prim decident al țării sfidezi pe toată lumea, compromiți grav prevenția și combaterea pandemiei, iar apoi impui vaccinarea cu forța, în pofida riscurilor și a convingerii oamenilor? Nu putem tolera așa ceva”, a declarat liderul PSD Suceava. El a spus că instituțiile abilitate erau obligate să ia aceleași măsuri în cazul congresului PNL, ca în cel al nunților sau evenimentelor care încălcau restricțiile și să demonstreze că nu există o dublă măsură în aplicarea legii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan: „Congresul PNL cu 5.000 de persoane într-un spațiu închis a reprezentat un veritabil atentat la sănătatea publică”.
 Vizualizări articol: 810 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Stan: „Congresul PNL cu 5.000 de persoane într-un spațiu închis a reprezentat un veritabil atentat la sănătatea publică”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei