Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 226 (7838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Capăt de drum

Accidentul în care a murit un adolescent de 17 ani, provocat de un prieten de 19 ani care era băut și mergea cu viteză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul din noaptea de vineri spre sâmbătă din apropiere de Marginea a fost provocat de un tânăr care mergea cu viteză și, pe deasupra se urcase și băut la volan. Cu puțin înainte de miezul nopții, Adrian Sofronea, de 19 ani, din Rădăuți, a intrat cu mașina pe care o conducea, marca Ford Focus, într-un copac de pe marginea drumului comunal cunoscut sub denumirea de ”Șoarec”. Tânărul șofer mergea cu viteză foarte mare și intenționa să ajungă la drumul național 17A, care face legătura între Rădăuți și Sucevița. Din păcate, lipsa de experiență, dar și faptul că se urcase la volan după ce a băut avea să se lase cu o tragedie. Impactul violent cu copacul a făcut ca unul din prietenii care se afla în mașină, pe bancheta din spate, să fie proiectat în exterior. Este vorba de Dumitru Nastasiuc, de 17 ani, tot din Rădăuți, care a fost găsit în stop cardio-respirator de echipajele medicale chemate la locul accidentului. În ciuda manevrelor se resuscitare, adolescentul nu a mai putut fi salvat. Șoferul, dar și un alt adolescent în vârstă de 15 ani care se afla pe locul din dreapta, au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Municipal Rădăuți, iar mai apoi au fost transferați la Spitalul Județean Suceava. Polițiștii au reușit să-l testeze pe șofer cu aparatul etilotest. Acesta a arătat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate și probe de sânge pentru stabilirea exactă a alcoolemiei, care în mod normal ar trebui să aibă o valoare de două ori mai mare. Mai trebuie spus că unul din cei doi răniți era încarcerat și a fost scos dintre fiarele contorsionate cu ajutorul echipajelor specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava. La locul tragediei au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2) cu sprijinul a două ambulanțe SAJ. Adrian Sofronea este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidentul în care a murit un adolescent de 17 ani, provocat de un prieten de 19 ani care era băut și mergea cu viteză.
 Vizualizări articol: 1637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accidentul în care a murit un adolescent de 17 ani, provocat de un prieten de 19 ani care era băut și mergea cu viteză0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei