Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2021 - Anul XXVI, nr. 226 (7838)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Gheorghe Flutur a fost ales prim-vicepreședinte al PNL și vrea profesionalizarea PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost ales cu cel mai mare număr de voturi dintre cei patru -1674 în funcția de prim-vicepreședinte la nivel național al acestei formațiuni politice. Iulian Dumitrescu a avut 1620 de voturi, Lucian Bode – 1551 şi Rareş Bogdan - 1107.După ce sâmbătă Florin Cîțu a câștigat alegerile pentru președinția PNL, în cursul zilei de duminică a avut loc ședința Consiliului Național al PNL, în cadrul căreia liberalii au ales noua structură de conducere la nivel central.

În deschiderea ședinței, noul lider al PNL și-a anunțat echipă alături de care va conduce partidul, el precizând că președintele Consiliului Județean și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, va fi unul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL, pe domeniul politici publice. Ceilalți trei prim-vicepreședinți ai PNL sunt europarlamentarul Rareș Bogdan – comunicare și relații internaționale, Lucian Bode – strategii politice și Iulian Dumitrescu – relația cu mediul de afaceri și societatea civilă.

Florin Cîțu a spus că în noua echipă de conducere a PNL „sunt oameni alături de care sunt sigur că vom transforma România”. „După 30 de ani veți vedea că PNL va moderniza România, încă o dată în istorie. Și o va transforma în bine și o va face o putere economică în Uniunea Europeană”, a declarat Florin Cîțu.

În discursul său de la Consiliul Național al PNL, Gheorghe Flutur a spus că își dorește profesionalizarea PNL, iar ca prim-vicepreședinte al partidului va fi un susținător al echilibrului și respectării valorilor. Gheorghe Flutur a făcut un nou apel la unitate în cadrul partidului.

„Felicitări domnule președinte Florin Cîțu, mulțumesc domnule președinte Ludovic Orban. Am să fac un apel. Am vorbit de o amnistie a vorbelor grele spuse în această campanie. Și vreau să întind eu o mână colegilor noștri din echipa lui Ludovic Orban. Iar apelul la unitate, solidaritate, iertare și să mergem să ne respectăm ca un mare partid liberal trebuie să pornească de la cei care au câștigat”, a afirmat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că în ceea ce privește domeniul pe care îl va coordona ca prim-vicepreședinte al PNL, își dorește ca profesionalizarea partidului să înceapă de luni. „Trei mandate de senator, trei mandate de președinte de Consiliu Județean. Am fost prim-vicepreședinte și secretar general al acestui partid. Îmi pun la dispoziție buna-credință, experiența și tot ce am acumulat în acești ani pentru a face o echipă unită. Politici publice înseamnă expertize mai ales pentru programul de guvernare”, a declarat liderul PNL Suceava. El a adăugat că își dorește ca toate comisiile de specialitate ale PNL să fie funcționale, nu doar pe hârtie. „Și în aceste comisii să chemăm toți membrii PNL să se simtă utili. Cel mai rău lucru este senzația de inutilitate a unui membru de partid. Și nu trebuie să ne fie frică celor care avem funcții trecătoare că avem oameni foarte buni, cu expertiză în aceste laboratoare de idei și de soluții ale PNL. Profesionalizarea partidului trebuie să fie o prioritate care de mâine-dimineață (n.r. - luni dimineață) să intre în funcțiune”, a mai declarat Flutur.

De precizat că în urma alegerilor din cadrul Consiliului Național al PNL, ministrul Culturii, deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a fost ales vicepreședinte politic al partidului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a fost ales prim-vicepreședinte al PNL și vrea profesionalizarea PNL.
 Vizualizări articol: 4377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Gheorghe Flutur a fost ales prim-vicepreședinte al PNL și vrea profesionalizarea PNL3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei