Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 158 (7770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apa Bucovina, alături de trei mari federații sportive participante la Jocurile Olimpice Sete de echilibru pentru sete de performanță.

Compania Maspex Romania, prin brandul de apă minerală naturală Bucovina, anunță susținerea sportivilor a 3 mari federații în drumul lor spre performanță la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Federația Română de Fotbal, Federația Română de Scrimă și Federația Română de Canotaj se mândresc cu reprezentanți valoroși care vor face tot posibilul pentru a scrie istorie la cel mai așteptat eveniment sportiv. Apa Bucovina este alături de ei și le dorește mult succes!

 

Sportul românesc are din nou șanse să scrie istorie la Jocurile Olimpice. După performanțele Elisabetei Lipă - declarată cea mai bună canotoare a secolului al XX-lea de către Federația Internațională de Canotaj – sau ale lui Mihai Covaliu - primul campion olimpic la sabie din România –, o nouă serie de sportivi români merg hotărâți la Olimpiada de la Tokyo pentru a continua performanțele predecesorilor lor dar și pe cele personale. Așa cum este cazul cunoscutei scrimere Ana Maria Brânză Popescu,vicecampioană olimpicăla individual la Jocurile Olimpice de vară din 2008 de la Beijing.

Suntem onorați să fim partenerii a trei federații sportive care au reprezentanți la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Performanțele trecute precum și cele actuale ale celor trei sporturi reprezentate au determinat compania noastră să se implice în susținerea sportivilor olimpici. Totodată, avem convingerea că sportivii noștri vor continua să scrie istorie în sportul mondial. Nu în ultimul rând, apreciem implicarea fiecărei federații în parte în susținerea practicării sportului în general, acesta reprezentând și unul dintre principiile promovate de către compania noastră. Dorim loturilor olimpice să fie inspirate de sloganul apei Bucovina ”sete de echilibru” pe care să-l transforme în ”sete de performanță”. Mult succes!- Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

La JO de la Tokyo, Federația Română de Fotbal va participa cu naționala olimpică formată din jucători sub 23 ani, Federația Română de Scrimă prin sportivii Ana Maria Brânză Popescu și Iulian Teodosiu iar Federația Română de Canotaj prin echipajele: dublu vâsle feminine categorie ușoară, dublu rame masculin, dublu rame feminin, dublu vâsle masculin, patru rame feminin, patru rame masculin, dublu vâsle feminin, 8+1 masculin, 8+1 feminin.

Compania Maspex Romania, prin brandul de apă minerală naturală Bucovina promovează practicarea sportului ca mod de viață sănătos și orientat către performanță, susținând patru federații sportive: Federația Română de Fotbal, Federația Română de Scrimă, Federația Română de Canotaj și Federația Română de Polo.

 

Despre Apa Bucovina

Apa minerală naturală Bucovina provine din surse subterane localizate într-o zonă sălbatică, protejată, de tip rezervație naturală, izolată de orice activități ale omului. Apa minerală naturală plată Bucovina și-a câștigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităților saledeosebite: este apă minerală naturală plată, de zăcământ, care izvorăște natural, cureziduu sec foarte scăzut (72g/ml) și pH (7,31) optim consumului permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.

 

Despre Maspex Romania

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, apă minerală naturală.

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccino şi ciocolată caldă. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: sucuri, nectaruri, băuturi răcoritoare - Tymbark, Tedi, Ciao, Figo; produse făinoase - pastele Arnos; produse instant - La Festa Cappuccino, HotChocolate La Festa, La Festa 3in1; dulciuri şi snacksuri dulci şi sărate - Salatini, Rollini d’Oro; băuturi energizante – Tiger, apă minerală naturală plată şi carbogazificată – Bucovina, apă de izvor – La Vitta, apă minerală naturală plată natural alcalină – Alcalia.

Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de țările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Kosovo, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apa Bucovina, alături de trei mari federații sportive participante la Jocurile Olimpice Sete de echilibru pentru sete de performanță..
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apa Bucovina, alături de trei mari federații sportive participante la Jocurile Olimpice Sete de echilibru pentru sete de performanță.0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei