Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 158 (7770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Summer Sale

Reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iulius Mall Suceava a dat deja startul reducerilor de sezon. Fiecare sesiune de shopping are farmecul ei, dar Summer Sale aduce în plus și o porție generoasă de bună dispoziție și articole vestimentare mult dorite, la prețuri tentante. Astfel, până pe 31 august 2021 vă puteți înnoi complet garderoba personală și a întregii familii cu ceva nou, în trend, și care vi se potrivește perfect. Brandurile afișează superreduceri de până la 70%.

Acum puteți găsi ținute preferate, la cele mai accesibile prețuri. Rochii casual sau elegante, pantaloni perfecți pentru zilele de vară, tricouri cool, fuste și bluze vaporoase, toate pot fi accesorizate cu modele unice de pantofi sau sandale, accesorii cât mai colorate și parfumuri fresh. Catalogul complet al ofertelor de vară poate fi accesat pe website-ul Iulius Mall Suceava!

„Dacă ești în căutare de piese fresh pentru zilele la birou sau te pregătești de vacanță, vizitează brandurile H&M, Berska, Motivi, LC Waikiki, Bigotti, Colin`s, Tom Tailor, Terranova, care te întâmpină cu discounturi substanțiale! Însă, cu ținute în tendințe la prețuri ispititoare te așteaptă și alte locații, așa că tot ce ai nevoie pentru a contura outfituri admirabile, cu personalitate, este creativitatea. Pentru o ținută sofisticată adaugă și o geantă într-o nuanță vibrantă, iar dacă preferi stilul mai simplu, dar vrei să ieși în evidență, optează pentru o curea casual. Accesorii la prețuri mici găsești la Meli Melo”, au transmis reprezentanții Iulius Mall Suceava.

 

Diversitate

Tot acum vă puteți completa și colecția de încălțăminte. Saboții și flip-flop-urile sunt ideale pentru zilele călduroase și găsiți o mulțime de modele la CCC și Deichman, la prețuri atractive. În zilele mai răcoroase, merită să optați, printre altele, pentru loafers cu talpă mai groasă, sneakerși, pantofi stiletto ultrachic sau chiar cizme. Faceți o vizită și la alte magazine de specialitate și descoperiți ofertele estivale.

„Cu reduceri și colecții ce inspiră emoție și care vor da o notă în plus de rafinament zilelor tale te așteaptă și magazinele de bijuterii Sabrini șiSplend`or. Totodată, Sephora, Gerovital șiDM au o ofertă bogată de cosmetice, produse de îngrijire, de make-up și parfumuri la prețuri irezistibile.  Și dacă iubești mișcarea și petrecerea timpului în aer liber, ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Iulius Mall Suceava. Adidas, Intersport și Various Brands au tăiat din prețuri”, au completat reprezentanții Iulius Mall.

Copiii se pot bucura și ei de o ofertă variată de articole la prețuri atractive. Dinolandafișează numeroase discounturi pentru ca cei mici să se distreze din plin în vacanța mare și să fie cât mai cool. Lista reducerilor continuă și la magazinele cu produse pentru casă sau de servicii, iar în foodcourt vă așteaptă o mulțime de surprize, așa că fiți cu ochii pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei