Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 158 (7770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinema in the Park

Iulius Mall Suceava te invită la film în aer liber, duminică seara

Vineri, 9 Iulie 2021 (12:01:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 În serile magice de vară când ne gândim la destinațiile de vacanță și pregătim bagajele cu cele mai îndrăznețe outfit-uri, o pauză de la căutat cele mai bune cazări la mare sau munte este bine-venită. La Iulius Mall Suceava, Cinema in the Park este pregătit să te scoată din rutina zilnică cu o comedie care a făcut întreaga planetă să zâmbească. Și dacă tot te gândești la garderoba de vacanță, treci pe la magazinele din Iulius Mall, care ți-au pregătit promoții de până la 70%!

Dăm start zilelor de vară petrecute în aer liber împreună cu prietenii sau familia! La Iulius Mall Suceava, terasa sport exterioară, din zona Cinema City, se transformă într-un cinema inedit, cu milioane de stele.

 Cinema in the Park le propune sucevenilor o seară de film sub lumina lunii. Ceea ce pare a fi un dezastru se transformă într-o călătorie uimitoare și plină de comedie pentru personajul principal al filmului ce va rula, duminică, 11 iulie 2021.

 Pelicula „Chef”, în regia lui Jon Favreau, va aduce zâmbetul pe buzele tuturor, de la ora 21.30. Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare online, iar însoțitorii copiilor trebuie să prezinte adeverința de vaccinare sau un test PCR/antigen negativ. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Poți să te întâlnești cu prietenii înainte de film, să vă delectaţi cu băuturi răcoritoare şi să vă împărtăşiţi planurile de vacanţă, pe terasa exterioara a Iulius Mall Suceava.

Fotoliile de cinema vor fi înlocuite cu pufuri cozy, unde poţi să te relaxezi pe parcursul peliculei și pături pufoase, pe care te poți întinde și râde nestingherit, dar și cu scaune mobile. Distanța dintre fiecare grup de persoane este de minimum doi metri, iar purtarea măștii este obligatorie.

Tot înainte de film, poți să dai o fugă și la magazinele din Iulius Mall Suceava, unde ai reduceri estivale de până la 70%. Nu uita, orice ținută poate prinde un aer franțuzesc cu o pălărie în tendințe sau poți face un styling, care să îți dea un aer de vacanță, cu o cămașă din in! Pentru și mai multă inspirație consultă catalogul online!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulius Mall Suceava te invită la film în aer liber, duminică seara.
 Vizualizări articol: 2713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iulius Mall Suceava te invită la film în aer liber, duminică seara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei