Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 iul 2021 - Anul XXVI, nr. 158 (7770)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă cinci elevi suceveni au obținut media 10 la bacalaureat după contestații

Vineri, 9 Iulie 2021 (14:07:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă cinci elevi suceveni au obținut media 10 la bacalaureat după contestații. În total, județul Suceava are șapte elevi de 10 la bac. Aceștia provin de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava (3 elevi), Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava (2 elevi), Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni (un elev) și Colegiul Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” (un elev).

Absolvenții suceveni de 10 la bac după contestații sunt: Vultur Lavinia Christiana, de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni, Ciubotariu Daria Ioana, de la Colegiul „Mihai Eminescu” Suceava, Teleagă Bianca Ioana, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, și George Găitan și Elena Cîrdan, de la Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava.

Vultur Lavinia Christiana, de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni, a obținut media 10 la bacalaureat după ce tot cu media 10 a terminat toții anii de școală din urmă. În clasa a X-a, Vultur Lavinia Christiana a obținut Premiul I la etapa finală a Olimpiadei Naţionale de Istorie, care s-a desfăşurat la Drobeta-Turnu Severin. Tânăra vrea să urmeze Facultatea de Drept la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj.

Ciubotariu Daria Ioana, eleva de 10 de la Colegiul „Mihai Eminescu” Suceava, a studiat la profilul Științe Sociale, clasa XII-a F.  

Teleagă Bianca Ioana, de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, ne-a spus: ”Am absolvit liceul la profilul știinte sociale, cu media 9.92 în anul terminal.

De-a lungul anilor de liceu am participat la multe concursuri si olimpiade, iar cea mai mare reușită o consider calificarea la faza națională a Olimpiadei de Religie, în clasa a X-a.

Vreau să le mulțumesc domnilor profesori îndrumători și părinților pentru susținerea necondiționată!

De asemenea, îi felicit pe toți colegii mei, pe care îi îmbrățișez și cărora le urez mult succes pe viitor!! În continuare, încă nu m-am decis ce facultate voi urma, însă va fi sigur în domeniul științelor umaniste.”

George Găitan este olimpic internațional la biologie și național la mai multe discipline. El va studia Medicina la București. Diana Elena Cîrdan este absolventă a secției Științe sociale, bilingvă română-engleză.

Rezultatele finale de la bacalaureat 2021 s-au afișat vineri, 9 iulie, pe site-ul oficial al Ministerului Educației bacalaureat.edu.ro.

În 2020, 13 absolvenţi de liceu din judeţul Suceava au obţinut calificativul maxim la toate probele examenului de bacalaureat înainte de contestații. După contestații, au fost 19 medii de 10 în județul  Suceava, la bacalaureat. În anul 2019, înainte de contestații, patru absolvenţi de clasa a XII-a din judeţul Suceava au obţinut 10 la bacalaureat, iar după contestații încă un absolvent de liceu a luat 10 pe linie la bacalaureat. 

Vă reamintim că elevii suceveni au depus 2407 contestații după afișarea notelor de la bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2021. 398 de elevi au fost nemulțumiți de notele de la biologie, 4 elevi au dorit nota mărită la chimie, 3 elevi au dorit să li se recorecteze lucrarea la economie, 2 elevi au contestat lucrarea la filosofie. Alți 31 de elevi au făcut contestații la fizică, 100 la geografie, 20 la informatică, 246 la istorie, 920 la limba și literatura română, 192 la logică, argumentare și comunicare, 479 la matematică, 7 la psihologie și 5 la sociologie.

Și de această dată afișarea rezultatelor s-a efectuat prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului. Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă cinci elevi suceveni au obținut media 10 la bacalaureat după contestații.
 Vizualizări articol: 4759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Încă cinci elevi suceveni au obținut media 10 la bacalaureat după contestații5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei