Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 69 (7681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reorganizare

Mircea Petriuc, noul președinte al organizației Salvați Copiii – Filiala Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mircea Petriuceste noul președinte al organizației Salvați Copiii – Filiala Suceava, după ce liderul Camelia Iordache s-a retras din această funcție după 28 de ani. Predarea ștafetei a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, când a fost programată Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) Organizației Salvați Copiii - Filiala Suceava.

Pe lângă faptul că s-a analizat activitatea din anul care a trecut și s-au făcut planuri pentru anul 2021, a avut loc și o predare de ștafetă, fiind ales un nou comitet executiv. Noul comitet este format din Irina Biciușcă, profesor de limba română și engleză la Școala Gimnazială Mihoveni, voluntar Salvați Copiii de peste 11 ani, Monica Petruța Arotăriței, profesor la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, Adriana Dascălu Bulină, jurnalist la Televiziunea Intermedia Suceava, Lena Ailincă, asistent social în cadrul organizației, și Mircea Petriuc, voluntar Salvați Copiii – Filiala Suceava de mai bine de 10 ani. Lavinia Spetcu, masterand al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj, și ea voluntar al organizației, și Nicolae Corniciuc, student în anul II la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, voluntar și coordonator de proiect în cadrul organizației, sunt cei care completează comitetul executiv „și au rolul de a aduce tinerețea și entuziasmul în luarea deciziilor”.

 

O comunitate a faptelor bune, trecut, prezent, viitor

După 30 de ani de activitate și 28 de ani ca președinte al organizației sucevene, Camelia Iordache a predat ștafeta și funcția de președinte colegului Mircea Petriuc, care a lucrat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina al județului Suceava şi s-a „înrolat” la Salvaţi Copiii din dorinţa de a ajuta, de a face bine. Alături de Mircea Petriuc, în noua echipă, vor fi Irina Biciușcă, vicepreședinte, și Lena Ailincă, secretar. Noul președinte Salvați Copiii – Filiala Suceava a spus că își dorește să atragă cât mai mulți voluntari, tineri din cadrul universității sucevene și nu numai, oameni care să se mobilizeze și să realizeze, împreună cu echipa Salvați Copiii, proiecte sociale prin care să fie ajutate cât mai multe persoane vulnerabile.

„Este pentru prima dată când o astfel de schimbare se produce în organizaţia noastră și sperăm din tot sufletul să fie de bun augur. Mulțumim în primul rând omului Camelia Iordache pentru tot ce a făcut pentru organizația Salvați Copiii și îi mulțumim noului președinte de onoare, funcție în care a fost învestită de toți cei prezenți, pentru promisiunea că ne va sprijini și în continuare în tot ce vrem să facem pentru binele copiilor. Îi mai mulțumim și pentru faptul că a mai promis că, desigur, după o binemeritată pauză, se va întoarce cu bateriile încărcate și cu o nouă serie de proiecte, pe care dorește să le pună în aplicare, pentru copii și spre mai binele lor. Vă așteptăm și pe voi, dragi prieteni, să ne fiți alături, cel puțin așa cum ați fost și până acum, și sperăm să menținem și, de ce nu, chiar să creștem cota ridicată de încredere cu care ne-ați învestit”, a transmis noua echipă Salvați Copiii - Filiala Suceava.

Camelia Iordache a spus că, după 28 de ani, a simțit nevoia să se retragă și să lase conducerea organizației altor persoane dedicate. „Voi rămâne în continuare voluntar la Salvați Copiii și voi contribui la dezvoltarea și creșterea proiectelor acestei organizații”, a completat Camelia Iordache, președinte de onoare Salvați Copiii – Filiala Suceava. Fiind printre primele filiale Salvați Copiii înființate în țară, de-a lungul timpului voluntarii organizației au fost aproape de comunitate și au răspuns nevoilor acesteia. Voluntarii s-au adresat persoanelor aflate în dificultate și au pus un pic din sufletul lor, un pic din timpul lor, din efortul lor pentru a oferi o șansă fiecărui copil din județ. Acești oameni, care se dedică altor oameni, merită sprijiniți și apreciați în continuare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Petriuc, noul președinte al organizației Salvați Copiii – Filiala Suceava.
 Vizualizări articol: 1117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Petriuc, noul președinte al organizației Salvați Copiii – Filiala Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei