Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 69 (7681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cooperare

Conferință online de lansare a proiectului „Copii și tineri integrați pentru o lume mai bună” la USV

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri, 26 martie, începând cu ora 10.00, va avea loc în mediul online conferința de deschidere a proiectului ”Copii și tineri integrați pentru o lume mai bună”. Desfășurată pe platforma Google Meet, la adresa https://meet.google.com/nga-sgju-xai, conferința își propune lansarea proiectului amintit, în cadrul căruia Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava este promotor de proiect.

Alături de instituția de învățământ superior suceveană, parteneri în cadrul proiectului sunt Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională din Suceava și Asociația pentru Sprijin în Dezvoltarea Economiei Sociale – Incluziune, Responsabilitate Cooperatistă, Antreprenoriat Social (IRCAS) din Tulcea.

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 1.212.665 euro, oferit de Norvegia prin Granturile Norvegiene din cadrul Programului de Dezvoltare Locală. Obiectivul general al proiectului este abordarea integrată și inovativă a unui grup țintă format din: copii și tineri cu cerințe educaționale speciale; copii și tineri cu risc de părăsire timpurie a școlii; cadre didactice și părinți sau tutori ai copiilor aflați în situație de risc; profesioniști sau voluntari din sfera serviciilor sociale; copii/tineri și părinții/tutorii lor care interacționează cu copiii și tinerii din grupul țintă principal, în vederea creșterii gradului de incluziune socială a copiilor din trei regiuni de dezvoltare din România. Persoane de contact în acest proiect sunt Ioana Cozianu, ioana.cozianu@yahoo.com,din cadrul USV, Maria Pavelescu, cjrae.suceava@yahoo.com, din cadrul Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională din Suceava, precum și Laurențiu Trandafir, ecsociala_ircas@yahoo.com , de la Asociația pentru Sprijin în Dezvoltarea Economiei Sociale – Incluziune, Responsabilitate Cooperatistă, Antreprenoriat Social (IRCAS) din Tulcea.

Conferința va debuta cu un mesaj de deschidere din partea prof. univ. dr. Ștefan Purici, prorector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava, urmat de mesaje ale partenerilor de proiect, începând cu ora 10.30 având loc prezentarea proiectului de către lector univ. dr. Ioana Cozianu. Directori ai școlilor implicate în proiect vor vorbi apoi despre oportunitatea finanțării acestui proiect.Mai multe detalii pot fi obținute pe website-urile finanțatorului – www.eeagrants.ro, Operatorului de Program – www.frds.roși website-ul dedicat proiectului – https://ctil.usv.ro/ .

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferință online de lansare a proiectului „Copii și tineri integrați pentru o lume mai bună” la USV.
 Vizualizări articol: 1070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferință online de lansare a proiectului „Copii și tineri integrați pentru o lume mai bună” la USV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei