Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 69 (7681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Deputatul AUR Dorel Acatrinei anunță că minerii de la Crucea își vor primi toate drepturile salariale restante

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele AUR Suceava, deputatul Dorel Acatrinei, a declarat că minerii de la Crucea și Botușana își vor primi toate drepturile salariale restante. Anunțul a fost făcut după ce o delegație din partea AUR, condusă de liderul național al partidului, George Simion, s-a întâlnit, marți, cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru a discuta despre soluțiile aplanării conflictului de muncă declanșat de ortacii de la mina de uraniu din județul Suceava. Dorel Acatrinei a spus că în urma discuțiilor, ministrul Energiei a dat asigurări că în cursul zilei de miercuri, cel mai târziu joi, minerii de la Crucea și Botoșana își vor primi și sumele pentru suplimentul alimentar antidot, respectiv 30 de lei/zi,  pe care aceștia nu l-au mai primit de un an.

Mai mult, liderul AUR Suceava a spus că ministrul Virgil Popescu a dat asigurări că exploatarea de uraniu de la Crucea-Botușana va continua să funcționeze pentru următorii cinci ani.

„Problemele minerilor de la Crucea-Botușana reprezintă unul dintre punctele fierbinți pe care autoritățile le-au ignorat și pentru care nu au avut nici o soluție. Și vreau să subliniez faptul că AUR este partidul care va scoate la iveală toate aceste puncte fierbinți care sunt în momentul de față la nivel național”, a spus liderul AUR Suceava.

Trebuie spus că în dimineața zilei de marți, aproximativ 30 de parlamentari AUR au protestat în fața Ministerului Energiei, pentru a cere ministrului Virgil Popescu să intervină urgent în rezolvarea unor probleme precum plata drepturilor restante pentru minerii închiși în mina Crucea, dar și pentru deblocarea cărbunelui din Portul Constanța pentru repornirea Termocentralei Mintia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul AUR Dorel Acatrinei anunță că minerii de la Crucea își vor primi toate drepturile salariale restante.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul AUR Dorel Acatrinei anunță că minerii de la Crucea își vor primi toate drepturile salariale restante0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei