Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 69 (7681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fapte repetate

Hoț multiplu recidivist, la doar 20 de ani, condamnat la mai bine de 5 ani de închisoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din Vicovu de Sus, în vârstă de doar 20 de ani, a fost condamnat recent de judecătorii din Vatra Dornei la o pedeapsă cumulată de 5 ani, 2 luni și 15 zile de închisoare în regim de detenție. Ion Bogdan a primit ultima condamnare pentru implicarea în spargerea a 18 garaje, la Vatra Dornei, însă sentința provine din mai multe pedepse, marea majoritate pentru furturi, dar și pentru tâlhărie și conducere fără permis. Tânărul se sustrage de la executarea pedepsei, fiind probabil fugit din țară.

Cu privire la faptele de la Vatra Dornei, un grup de trei tineri de etnie romă din Vicovu de Sus, veniți în zonă la cules fructe de pădure, în cadrul activităților sezoniere, au pus ochii pe mai multe zone cu garaje, de unde au intuit că se pot fura bunuri de valoare. Hoții au început să acționeze cu o mașină, deși doi autori erau minori, iar al treilea, Bogdan Ion, nu are permis de conducere.

După ce au adunat mai multe sesizări privind furturi din garaje, polițiștii dorneni au organizat o pândă pe timp de noapte, cu mașini civile. Așa au reușit să le dea de urmă hoților, care au fugit cu o mașină de la Vatra Dornei spre Mestecăniș. În zona serpentinelor de pe Mestecăniș, autoturismul hoților a ieșit în decor, iar aceștia au abandonat mașina. În autoturism a fost găsită o parte din bunurile furate din garajele din Vatra Dornei.

Anterior, în februarie 2017, un adevărat depozit clandestin cu bunuri sustrase cu ocazia mai multor furturi a fost descoperit de poliţişti în timpul unei percheziţii la locuinţa fraților Florin și Ion Bogdan din Vicovu de Sus.

Cu ocazia perchezițiilor au fost recuperate 12 boxe audio de diferite dimensiuni şi mărci, un subwofer audio, o bicicletă, un ham pentru cal, un lanţ, trei drujbe, un polizor unghiular, un prelungitor tip rolă şi un DVD player.

În plus, într-o altă locuinţă vecină aparţinând tot familiei Bogdan s-a mai găsit şi o canistră cu 40 de litri de pălincă, despre care există indicii că ar fi fost, de asemenea, furată.

Ion Bogdan a ajuns astfel la condamnări pentru fapte multiple, mai multe furturi, tâlhărie calificată (o faptă) și conducere fără permis – infracțiuni repetate.

Conform sentinței Judecătoriei Vatra Dornei, care nu a fost atacată cu apel, Ion Bogdan are de executat pedeapsa rezultantă de 5 ani, 2 luni și 15 zile de închisoare, din care a executat o mică parte, în arest la domiciliu și la un centru de detenție minori.

De precizat și că cei doi minori care au acționat împreună cu Ion Bogdan au primit pedepse ușoare, privind includerea în programe de reintegrare.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoț multiplu recidivist, la doar 20 de ani, condamnat la mai bine de 5 ani de închisoare.
 Vizualizări articol: 2075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoț multiplu recidivist, la doar 20 de ani, condamnat la mai bine de 5 ani de închisoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei