Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 69 (7681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un teren de fotbal la dimensiuni UEFA va fi realizat lângă Sala Polivalentă Suceava

Miercuri, 24 Martie 2021 (16:35:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Infrastructura sportivă din municipiul Suceava va beneficia de două mari investiții -  Sala Polivalentă și un teren de fotbal la dimensiuni UEFA.

Anunțul a fost făcut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a făcut demersurile necesare la ministere și la Compania Națională de Investiții: “În urma discuțiilor avute cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, dar și cu directorul general de la CNI, Irina Pătrășcoiu, avem aprobată baza sportivă de tip 1 – un teren de sport de dimensiuni UEFA, care va fi realizat lângă Sala Polivalentă. Urmează să fie aprobați indicatorii tehnico-economici și să fie alocate fondurile necesare în cadrul Companiei Naționale de Investiții, pentru terenul de sport de dimensiuni UEFA, cu o tribună de 500 de locuri pentru spectatori”.

Conform proiectelor CNI, bazele sportive de tip 1 au un teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF cu dimensiuni 105m x 68m cu nocturnă și tribune, teren sportiv mic, cu dimensiunea de 20m x 40m, tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis, clădire pentru vestiare și zona administrativă, dar și parcare pentru autovehicule și autocare.

Edilul sucevean a spus că numărul de locuri pentru spectatori poate fi considerat a fi prea mic, dar “e bine și așa, pentru că îl putem folosi pentru antrenamente, dar și pentru meciuri oficiale. Iată că este o veste bună și pentru iubitorii de fotbal, care ne tot acuză că nu facem un stadion nou, dar avem depus proiectul și suntem în lista sinteză și cu o astfel de investiție, pe lângă cele două aprobate”.

Referitor la Sala Polivalentă, Ion Lungu a precizat că în măsura în care nu vor fi contestații la licitație, în acest an vor putea demara efectiv lucrările, motiv pentru care este necesară demararea procedurii de aducere a utilităților - energia electrică, apa, canalizarea și gazul metan.

Termenul de realizare a Sălii Polivalente este de 24 de luni din momentul în care vor demara efectiv lucrările.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un teren de fotbal la dimensiuni UEFA va fi realizat lângă Sala Polivalentă Suceava.
 Vizualizări articol: 2506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Un teren de fotbal la dimensiuni UEFA va fi realizat lângă Sala Polivalentă Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei