Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 69 (7681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Făt-Frumos din covid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Între evenimentele catalogate drept ”spumă” în articolul precedent, și-ar fi putut găsi oricând locul (nu și cel tipografic, care e limitat) și acesta: Bayern Muenchen primște cartonaș roșu în primul sfert de oră al unui meci din Bundesliga, reacția bavarezilor fiind să dea 4 boabe până la pauză! Or fi intrat în panică, altfel nu-mi explic... Adversară era Stuttgart, adică o echipă onorabilă, neînvinsă de vreo 5 etape. În repriză s-a intrat în conservare, așa rămânând rezultatul final. Aș compara acest Bayern cu balaurul care-și caută făt-frumosul în acest sezon. Prea îi merg toate din plin, dar când îi va fi lumea mai dragă, cineva îi va găsi călcâiul. Nu sunt semne s-o facă Leipzig în lupta de uzură din Bundesliga, deși la reluare ăsta va fi primul meci. Să fie PSG? Să fie City? Poate Real? Sau Liverpool-ul lui Klopp? Mă gândesc că ar trebui să pună și întâmplarea umărul, de exemplu cel sortit să-i prindă fără Lewandowski. Polonezul nu le-a dat chiar pe toate alea 4, dar 3 tot a îndesat. Și, ia să vă văd aici, ce reprezintă Bayern fără Lewa? Păi... aproximativ naționala Germaniei! Și cine are acuș-acuș meci cu nemțălăii? Iată cum ajungem la adevăr, din aproape în aproape, cu o logică fără cusur pentru care m-ar invidia și distinsa doamnă Șoșoacă: Mirel Rădoi va fi acel Făt-Frumos sculat de pe covid, cu anticorpii fierbând în el! În situația dată, mai greu pare primul meci, ăsta de mâine cu Macedonia de Nord. Dar, să recunoaștem, oricând am semna pentru o victorie cu nemții, în rest poate să ne bată oricine. Mă uit peste lot și îmi dau seama că Stanciu este cel care ar putea juca oricând rolul lui Pleșan din acel 5-1 cu Germania lui Kahn, Lahm, Bobic sau Kuranyi. Mai țineți minte golul lui Pleșan din irealul meci de pe Giulești? Intercepție, croșetă, vinclu. Din păcate, cam acolo s-a terminat și promițătoarea carieră internațională a lui Pleșan la seniori, ăla a fost singurul lui gol la națională. A ars repede, dar i-a ars și pe nemți!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Făt-Frumos din covid.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Făt-Frumos din covid3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei