Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 50 (7662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediția a V-a

Casa Municipală de Cultură Rădăuți oferă „Mărțișoare muzicale”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Rădăuți și Casa Municipală de Cultură au pregătit, la fel ca în ultimii ani, și la debutul acestei primăveri, o surpriză de sezon doamnelor și domnișoarelor din municipiul și zona Rădăuți. Mai precis, sâmbătă, 6 martie, de la ora 18.00, orchestra Casei de Cultură, orchestră condusă de profesorul Adrian Șerban, va oferi un buchet de mărțișoare muzicale, cu ocazia zilei de 1 Martie, dar și a celei de 8 Martie, Ziua Femeii. În program se regăsesccunoscute melodii de muzică clasică, muzică ușoară din repertoriul românesc și internațional, precum și muzică veche românească, cântece populare mexicane și rusești ori hit-uri din anii trecuți. Așadar iubitorii de muzică de calitate vor putea asculta „Rapsodia Română”, „The second waltz”, „Dans ungar”, „Summer samba”, „Tijuana taxi”,  „Kalinka”, „Nopțile Moscovei”, dar și piese ca „Astăzi e ziua ta”, „Mulțumesc, iubită mamă”, „Floare albă, floare albastră”, „Iubesc femeia”, „Dacă n-ai fi existat”, piese interpretate de Simona Șerban și Ovidiu Foca. Adrian Șerban, conducătorul orchestrei rădăuțene, a precizat: „Acum, la debutul primăverii și în prag de Ziua Femeii, ne-am gândit să le oferim un cadou mamelor, soțiilor, fiicelor, prietenelor și celor dragi. Sâmbătă seară vom aborda un repertoriu larg, de la muzică clasică la cântece de petrecere, repertoriu care cu siguranță va satisface toate gusturile”. Chiar dacă spectacolul este oferit gratuit de artiștii rădăuțeni, din cauza normelor impuse de actuala starea sanitară, în sală va fi permis accesul numai pentru 129 de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casa Municipală de Cultură Rădăuți oferă „Mărțișoare muzicale”.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Casa Municipală de Cultură Rădăuți oferă „Mărțișoare muzicale”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură împăturită cu morcov și magiun Este ușor de făcut, este gustoasă și puteți alege între aspectul rustic al plăcintei împăturite și cel elegant al prăjiturelelor cu foi. O putem folosi și în afara perioadelor de post, pentru că are un gust bogat și nimic nu va... Citeşte