Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 50 (7662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Imunizare

Peste 39.200 de suceveni au fost vaccinați anti-Covid, majoritatea cu vaccin Pfizer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Marea majoritate a sucevenilor care sunt vaccinați împotriva Covid-19 au fost imunizați cu ser Pfizer BioNtech. Direcția de Sănătate Publică și Prefectura Suceava au anunțat că de la începutul campaniei de vaccinare până la data de 1 martie a.c. în județ s-au distribuit 42.477 de doze de vaccin, dintre care: Pfizer BioNtech – 38.277 de doze, Moderna – 1.700 de doze și AstraZeneca – 2.500 de doze. Până la această dată au fost vaccinate 39.263 de persoane, dintre care 18.527 de persoane cu o singură doză și 20.736 de persoane cu ambele doze de vaccin efectuate. Stocul de vaccin existent la data de 1 martie a.c. este de 1.769 de doze Pfizer BioNtech și 798 de doze Oxford AstraZeneca.  Șase centre de vaccinare, dedicate personalului medico-sanitar și bolnavilor cronici, indiferent de vârstă, sunt la spitale - Spitalul Județean de Urgență “Sf. Ioan cel Nou”  Suceava, cu trei fluxuri de vaccinare Pfizer, și Rădăuți, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și Siret, cu câte două fluxuri de vaccinare Pfizer. Alte șase centre de vaccinare sunt la sala de sport Stadion Vatra Dornei, cu două fluxuri de vaccinare Pfizer; Colegiul ”Ștefan cel Mare” Suceava, cu trei fluxuri de vaccinare AstraZeneca; Casa de cultură ”Alexandru Arșinel” Dolhasca  și Școala „Miron Costin” Suceava - câte un flux vaccinare Pfizer; Liceul „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc și centrul de la Grădina Zooologică Rădăuți – câte un flux AstraZeneca. Pentru data de 1 martie a.c. pe raza județului Suceava au fost programate la vaccinare 883 de persoane, dintre care 882 pentru prima inoculare și una pentru rapel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 39.200 de suceveni au fost vaccinați anti-Covid, majoritatea cu vaccin Pfizer.
 Vizualizări articol: 1310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 39.200 de suceveni au fost vaccinați anti-Covid, majoritatea cu vaccin Pfizer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură împăturită cu morcov și magiun Este ușor de făcut, este gustoasă și puteți alege între aspectul rustic al plăcintei împăturite și cel elegant al prăjiturelelor cu foi. O putem folosi și în afara perioadelor de post, pentru că are un gust bogat și nimic nu va... Citeşte