Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 31 (7643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Oraşul Siret şi cinci comune intră în scenariul verde şi scapă de restricţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a decis, duminică, ridicarea restricţiilor pentru mai multe localităţi din judeţ, în care rata de infectare a scăzut sub 1,5 cazuri de coronavirus la mia de locuitori. Este vorba despre oraşul Siret, unde incidenţa este de 1,25 la mie, şi de comunele Dorna Candrenilor - 0,32, Fântâna Mare - 1,15, Grănicești - 0,32, Ilișești - 1,02 şi  Vulturești – 0. În acelaşi timp, CJSU Suceava a decis instituirea de măsuri restrictive în patru comune sucevene pentru prevenirea creşterii numărului de cazuri de coronavirus. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este între 1,5 și 3/1000 de locuitori. Măsurile restrictive specifice scenariului galben vor fi aplicate în comunele Bălăceana, unde rata de infectare este de 2,03 la mie, Dornești – 1,58, Frătăuții Vechi – 1,82 şi Horodniceni – 1,94. Cele patru comune au intrat în scenariul galben începând cu data de 8 februarie, de la ora 00:00, iar măsurile sunt valabil timp de 14 zile. Comitetul a mai hotărât şi prelungirea restricţiilor specifice scenariului galben, de pe 8 februarie, pentru orașul Solca, unde rata de infectare este de 2,66, și comunele Horodnic de Jos – 1,6, Ipotești – 2,12 Moldovița – 1,73 şi Todirești – 2,33. Nu în ultimul rând, pentru municipiul Rădăuţi au fost prelungite, tot de pe 8 februarie, restricţiile specifice scenariului roşu, având în vedere că rata de infectare este de 3,08 la mie.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oraşul Siret şi cinci comune intră în scenariul verde şi scapă de restricţii.
 Vizualizări articol: 347 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oraşul Siret şi cinci comune intră în scenariul verde şi scapă de restricţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei