Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 31 (7643)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Coronavirus

Județul Suceava se apropie din nou de „zona verde”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Județul Suceava se apropie din nou de scenariul verde, după ce rata de infectare cu noul coronavirus a scăzut în ultimele zile. Potrivit raportării oficiale a Grupului de Comunicare Strategică, incidența cumulată la 14 zile din județul Suceava a scăzut, duminică, la 1,55 cazuri de coronavirus la mia de locuitori. Sâmbătă, rata de infectare din județ a fost de 1,58 la mie.

 

  • Scădere pe final de săptămână a numărului de cazuri noi de Covid din județul Suceava


Grupul de Comunicare Strategică a mai informat că de sâmbătă și până duminică, în județul Suceava s-au înregistrat doar 64 de cazuri noi de coronavirus. Numărul acestora este în scădere comparativ cu cel de sâmbătă, când în județ au fost raportate 105 cazuri de Covid. Până în momentul de față, de la începutul pandemiei, în județul Suceava sunt un total de 19.516 îmbolnăviri cu virusul Sars-Cov-2. De precizat că de sâmbătă și până duminică, în județ nu au fost raportate decese provocate de noul coronavirus.

Până duminică, 7 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 745.318 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Tot până duminică, 18.881 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat. În intervalul 6-7 februarie, au fost raportate 72 de decese, 39 bărbați și 33 femei, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Arad, Bacău, Bihor, Botoșani, Călărași, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Gorj, Harghita, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Timiș, Vrancea, Ilfov și București.

 

  • În spitalele din județ sunt internați 376 de pacienți Covid

 

În același timp, Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de duminică, în spitalele din județ sunt internați nu mai puțin de 376 de pacienți Covid, la care se adaugă încă 41 de persoane suspecte de această boală. În județ, de sâmbătă și până duminică au fost internate12 persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 24 persoane declarate vindecate.

Potrivit aceleiași surse, din totalul celor 516 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 198 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 34 pacienți sunt în zona tampon și 284 pacienți sunt cu alte afecțiuni. Din cei 198 pacienți diagnosticați Covid-19, patruprezintă forme ușoare, 100 sunt cu forme medii ale bolii, 75 prezintă forme severe și 19au forme grave și sunt internați în Secția de anestezie și terapie intensivă, iar dintre aceștia nouă pacienți sunt ventilați non-invaziv și cinciintubațiventilați invaziv. Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, ieri, de 363 paturi libere, din care 41 pentru pacienți Covid-19,202 în sectorul non-Covid și 120 pentru zona tampon. De asemenea, la unitatea de anestezie și terapie intensivă era disponibil un singur pat pentru pacienți Covid, erau 18 ventilatoare libere, din care6 pentru pacienții Covid-19 și 12 pentru pacienții non-Covid.

În spitalele din județ sunt disponibile 89 de locuri libere Covid și 131 locuripentru zona tampon.

 

  • Numărul localităților sucevene libere de Covid a crescut la 14

 

În județul Suceava sunt 14 localități în care nu se înregistrează nici un caz de coronavirus. Numărul acestora este în creștere, în cursul zilei de sâmbătă fiind 12 unități administrative fără cazuri de Covid. Într-o informare a Prefecturii se arată că potrivit distribuției cazurilor Covid-19 pe unități administrativ-teritoriale, din cele 114 localități,opt au câte un caz în evoluție, 46 au sub cinci cazuri în evoluție, 26 au sub zece cazuri în evoluție, iar 20 au peste zece cazuri în evoluție.

În cursul zilei de duminică, în județul Suceava erau 1.216 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Județul Suceava se apropie din nou de „zona verde”.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Județul Suceava se apropie din nou de „zona verde”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei