Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2020 - Anul XXV, nr. 286 (7591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Oferte

Atmosferă magică și cele mai frumoase cadouri, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Iulius Mall Suceava s-a așternut atmosfera de Crăciun. Aici vă așteaptă și cele mai frumoase cadouri. Globurileau fost atent așezate, luminițele sclipesc necontenit, brazii au fost ornați, doar cadourile mai trebuie împachetate, iar Crăciunul poate să vină. Iulius Mall Suceava vă așteaptă cu un decor desprins din basme încă de la intrare, unde vă întâmpină un brad împodobit cu fulgi de zăpadă, fundițe și luminițe sclipitoare. Întregul mall este împodobit cu decorațiuni strălucitoare, globuri în diferite culori și modele, dar și cu fragmente de basm. Un alt brad, ornat cu personaje și scenete fantastice, nelipsitele luminițe și fundițe colorate, tronează în zona Bershka. Totodată, cu ajutorul unor figurine de dimensiuni mari, a fost creat un cadru special, care ne reamintește ceea ce sărbătorim de Crăciun. După ce terminați sesiunea foto cu decorațiunile, treceți prin magazine și vedeți ce surprize v-au pregătit spiridușii. „Niciodată nu este prea devreme pentru magia Crăciunului! A fost un an atipic, care ne-a răpit destul de multe bucurii, dar nu vom lăsa farmecul sărbătorilor de iarnă să dispară! Vino la Iulius Mall Suceava să ne bucurăm împreună de luminițe, decorațiuni de poveste și de o atmosferă cum de mult nu am avut!Bucură-te de o sesiune de shopping într-o atmosferă magică și oferă-le celor dragi cele mai frumoase cadouri! Nu am uitat nici de cel mai simpatic bătrânel. Iulius îl ajută anul acesta pe Moș Crăciun să vorbească cu toți copiii. Stay close și fii printre primii care află vești de la Moșul! Bucură-te de magia Crăciunului!”, au transmis reprezentanții Iulius Mall Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atmosferă magică și cele mai frumoase cadouri, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Atmosferă magică și cele mai frumoase cadouri, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei