Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2020 - Anul XXV, nr. 286 (7591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Rotirea cadrelor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ce iureș de antrenori în campionatul nostru cel de toate etapele, de a ajuns Gigi Becali monument de stabilitate! Craiova, multă vreme lider, l-a scos încet-încet pe Bergodi de pe orbită, iar acum defilează, vorba vine, cu Papură. Dar faptul că principala favorită, până de curând, s-a despărțit de antrenorul-talisman bate tot. În urma lui Dan Petrescu, CFR Cluj rămâne cu un lot îmbătrânit sau măcar uzat. Punctele care trebuie recuperate față de FCSB nu se discută, n-au cum să atârne greu din moment ce play-off-ul înseamnă redimensionare și restart. Dar sunt de recuperat, nu de conservat, ca altădată. Nu știu cine a stat aseară pe bancă, în meciul cu sofioții din Liga Europa, la ora la care scriu oficialii clujeni nu bătuseră palma cu Edi Iordănescu. Și chiar dacă ar fi bătut-o, ar fi stat în tribună. Dar, avantaj pandemie, putea lesne să se facă auzit. Să ne amintim că juniorul Iordănescu a plecat după câteva meciuri la CFR, însă cu un trofeu la activ, Supercupa României. Și atunci l-a înlocuit tot pe Dan Petrescu, deci ar fi loc de ceva superstiții. Asta să fie problema, le rezolvă Tata Puiu.

Dar cea mai interesantă mutare nu a avut loc la vârf. Mircea Rednic, antrenor la Viitorul, asta da știre! Echipa lui Hagi devenise colonie spaniolă, iar media de vârstă nu mai justifica numele echipei. În trecut au fost și niște replici acide între Hagi și Rednic, cu primul mai ales la primire, dar se vede treaba că orgoliile cedează când e vorba de profesie. Deși, ca să fim corecți, nici Rednic nu mai e ce-a fost, vine după prea multe sezoane pe sec, de mai bine de 10 ani n-a mai câștigat vreun trofeu, ultimul fiind Cupa din Azerbaidjan. Asta ca să nu mai spunem că, în condiții normale, ar fi parcat-o pe Poli Iași în Divizia B. L-aș pomeni și pe Contra la demiși/demisionari, dar cu actuala Dinamo nu știi niciodată la ce să te aștepți. Acu’ se întoarce Negoiță în forță și-l ia pe Guriță de nou!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rotirea cadrelor.
 Vizualizări articol: 1217 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Rotirea cadrelor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei