Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 dec 2020 - Anul XXV, nr. 286 (7591)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concluzie

”Suceava nu-și poate permite să aștepte ca Vlad Popescu Piedone să-și amintească de acest județ”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul veterinar Octavian Ilisoi a arătat că în discuțiile pe care le-a avut în teren cu alegătorii, mare parte din ei și-au exprimat convingerea că Pro România poate fi o alternativă la PSD Suceava, un partid care și-a pierdut busola și ca urmare i s-a impus pe liste un candidat care nu are nici o legătură cu Bucovina.

”Cum să poți crede că fiul lui Piedone se va zbate pentru binele acestei zone? Până să fie numit pe liste probabil că a trecut prin Bucovina doar în excursie, iar după 6 decembrie se va comporta tot ca un turist. PSD Suceava și-a trădat electoratului, ceea ce este inacceptabil. Valorile social-democrate nu vor dispărea, iar Pro România Suceava este garant în acest sens. La alegerile de duminică este momentul ca în Parlamentul de la București să trimitem oamenii locului și nu persoane total necunoscute nouă”, a arătat Octavian Ilisoi.

Candidatul Pro România a mai spus că Suceava nu-și poate permite să aștepte ca Vlad Popescu Piedone să-și amintească de județul care l-ar putea ajuta să ajungă în Parlament.

”Interesele sucevenilor nu sunt aceleași cu interesele celor care l-au pus pe Vlad Popescu Piedone pe un loc eligibil în județul nostru. Dacă pe acești oameni i-ar fi interesat dezvoltarea Bucovinei nu l-ar fi adus de la București pe Vlad Popescu Piedone, ar fi căutat un candidat din partea locului, un candidat care să știe problemele zonei și care să fie interesat să rezolve aceste probleme”, a mai menționat Octavian Ilisoi.

Candidatul Pro România pentru un post de senator a mai spus că oamenii din această formațiune sunt garanția că Suceava va fi reprezentată în Parlament cu responsabilitate.

”Fiecare din candidații Pro România, atât pentru Camera Deputaților, cât și pentru Senat, sunt oameni din Bucovina, oameni care au realizat ceva în zona din care provin. Am încredere în colegii mei și știu că împreună vom forma o echipă în care cei de acasă pot avea încredere deplină. Știm care sunt prioritățile acestui județ și, de asemenea, știm care sunt așteptările oamenilor și vreau să le spun că nu îi vom dezamăgi. Vom veni cu proiecte legislative și vom atrage fonduri, inclusiv de la bugetul Uniunii Europene pentru ca Suceava și Bucovina să se dezvolte și să fie conectată cu celelalte zone ale țării prin autostrăzi și printr-o rețea feroviară modernizată”, a concluzionat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Suceava nu-și poate permite să aștepte ca Vlad Popescu Piedone să-și amintească de acest județ”.
 Vizualizări articol: 5242 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
”Suceava nu-și poate permite să aștepte ca Vlad Popescu Piedone să-și amintească de acest județ”4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei