Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 sep 2020 - Anul XXV, nr. 207 (7512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În aceeași oală

Cătălin Miron: ”Loghin și Tatar, un cuplu toxic pentru Rădăuți”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul ALDE pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, consideră că foștii parteneri din PSD, Bogdan Loghin și Nistor Tatar, mimează lupta politică pentru că le este teamă unul de celălalt.

”Bogdan Loghin și Nistor Tatar au fost ani în șir precum timbrul și scrisoarea, nedezlipiți. Când unul era primar, celălalt era director la SC Servicii Comunale SA, iar mai apoi unul viceprimar și celălalt primar în Rădăuți. Cu ce se deosebesc cei doi? Cu absolut nimic. Provin din aceeași școală a PSD și sunt mânați doar de interese mărunte și personale. Nici unul dintre ei nu a făcut ceva constructiv pentru oraș. Loghin și Tatar sunt cel mai toxic cuplu pentru Rădăuți. Dacă Doamne ferește vreunul dintre ei va ajunge primar, Rădăuțiul va ajunge în faliment”, a opinat Cătălin Miron.

Candidatul ALDE consideră că foștii parteneri din PSD Nistor Tatar  și Bogdan Loghin au făcut împreună prea mult rău Rădăuțiului și  locuitorilor acestui oraș.

”Până vor răspunde penal, normal ar fi să nu mai fie la "butoane" (vorba domnului Tatar). Cei doi, Nistor Tatar și Bogdan Loghin, nu  se vor ataca în mod real și asta pentru că s-ar autodistruge reciproc. Faptul că astăzi domnul Loghin este marioneta deputatului Mihalescul   și a grupurilor sale de interese economice nu înseamnă că alternativa  oferită de domnul Tatar este mai bună. În realitate, ambii candidați, Nistor Tatar și Bogdan Loghin, sunt la fel de toxici”, a concluzionat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: ”Loghin și Tatar, un cuplu toxic pentru Rădăuți”.
 Vizualizări articol: 2475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.56/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.6 din 9 voturi
Cătălin Miron: ”Loghin și Tatar, un cuplu toxic pentru Rădăuți”4.659

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei